Op zoek naar kwaliteit binnenzonwering? Venster Center is uw ervaren partner op het gebied van binnenzonwering Dordrecht. Wij leveren u een ruime keuze aan verschillende soorten binnenzonwering, op maat ontworpen en gemonteerd.

Binnenzonwering Dordrecht: sfeermaker in huis.

Bij binnenzonwering is het zeer belangrijk dat de zonwering aansluit op de sfeer in huis, en uw interieur. Daarnaast levert binnenzonwering een belangrijke bijdrage aan het reguleren van de lichtinval, waardoor u de juiste sfeer en huiselijkheid kunt creeëren. Laat u bij Venster Center inspireren door onze zeer ruime keuze aan binnenzonwering, van klassiek tot modern.

Binnenzonwering Dordrecht: ons assortiment.

Venster Center Dordrecht heeft een groot assortiment aan binnenzonwering. Hieronder zullen wij onze persoonlijke favorieten voor u op een rijtje zetten:

Duo rolgordijnen. Deze combineren sfeer met stijl. Duo rolgordijnen hebben om en om horizontale banen stof die transparant en niet-transparant zijn. Door twee van deze lagen stof langs elkaar te bewegen, ontstaat er een mooi effect waarmee u de lichtinval naar uw wens kunt reguleren. U heeft een ruime keuze aan stofkleuren, en lichtdoorlatende of iets verduisterende rolgordijnen.

Plisségordijnen en duplirolgordijnen. Deze zijn favoriet vanwege de geluiddempende werking, voornamelijk bij harde vloeren zoals parketvloeren. Bovendien zijn deze gordijnen zowel in de zomer als in de winter ideaal voor isolatie en temperatuur regulatie in uw woning.

Horizontale en verticale jaloezieën. Zowel de horizontale als de verticale Luxaflex jaloezieën zijn zeer modieus, en geheel aan te passen aan uw persoonlijk ontwerp qua kleur en vormgeving. U heeft hierbij ruime keuze uit houten, kunststof of aluminium uitvoering, en met de kleuren kunt u eindeloos variëren. Zelfs de ladderband is qua kleur aan te passen aan uw persoonlijke stijl.

(Vouw)gordijnen. Deze gordijnen geven uw interieur en ruimte direct een warme uitstraling. Venster Center levert uitsluitend de hoogste kwaliteit stoffen, en zeer nauwkeurige confectie en afwerking. Bij ons heeft u keuze uit maar liefst 275 schitterende stofkleuren. Paneelgordijnen vormen voor schuifpuien, hoge en grote ramen, en openslaande deuren een zeer stijlvolle vorm van binnenzonwering.
Venster Center biedt een ruime keuze aan binnenzonwering Dordrecht voor uw woonkamer, slaapkamer of werkplek. Laat u verrassen en inspireren in onze showroom! Wij kunnen u een persoonlijk advies bieden, en bekijken samen met u welke vorm van zonwering het beste bij uw stijl en interieur past. We zien u graag!