Dubbelglas / glasherstel

Let op: door de extreme vraag naar onze glas producten is onze montage planning vol t/m augustus 2022.

Dubbelglas in huis en op kantoor kent grote voordelen. U bespaart aanzienlijk op uw gasrekening, terwijl tegelijkertijd het wooncomfort wordt verhoogd. Voor het leveren en monteren van dubbelglas is Venster Center in Dordrecht uw specialist.

Dubbelglas is er in verschillende soorten en maten. In de loop van meer dan dertig jaar tijd heeft Venster Center Dordrecht tal van beglazingen uitgevoerd in grotere en wat kleinere projecten. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van dubbel glas in bestaande woningen, waarmee u als woningeigenaar tot wel 250 euro per jaar op energiekosten kunt besparen. Alles voor een optimaal geïsoleerde woning!

Plaatsen is vakwerk

Het vervangen van enkel glas en het op de juiste wijze plaatsen van dubbel glas is in grote mate bepalend voor de levensduur van uw ramen en kozijnen. Dit moet dan ook door een bedrijf gedaan worden met ruime ervaring. Onze buitendienst geeft u dan ook graag advies aan huis over de juiste glassoort en ter beoordeling van de plaatsingsomstandigheden.

Neem contact op over dubbelglas

Via de onderstaande knoppen kunt u contact opnemen met Venster Center omtrent dubbelglas. Ook op zoek naar zonwering of rolluiken? U vindt het allemaal bij Venster Center in Dordrecht!