HR++ Glas

Dubbelglas in huis en op kantoor kent veel voordelen. U bespaart namelijk op uw gasrekening, terwijl tegelijkertijd uw wooncomfort verhoogd wordt. Voor het leveren en monteren van HR++ glas is Venster Center in Dordrecht uw specialist.

HR++ glas is in vergelijking met normaal dubbelglas veel isolerender. Wat maakt het in kosten uit om te isoleren met dubbelglas of HR ++beglazing? Natuurlijk wordt naast een besparing op stookkosten het leef / woon klimaat een stuk beter. Het kan tussen de € 80,- en € 260,= per jaar opleveren. Dus enkelglas vervangen door dubbelglas HR ++ loont zeker de moeite. Om de isolatie extra goed te maken adviseren we om binnen overgordijnen, vouwgordijnen of rolgordijnen te monteren om zo een extra isolatie buffer te maken. In onze showroom zijn deze materialen te zien en geven we u graag advies.

Plaatsen is vakwerk

Het vervangen van enkel glas door HR++ glas is vakwerk. Het bepaalt de levensduur van uw ramen én uw kozijnen! Onze professionele buitendienst weet wat zij doen en geven graag advies aan huis. Door dit advies wordt de juiste glassoort geadviseerd, nadat de plaatsingsomstandigheden zijn beoordeeld.

Neem contact op over HR++ glas

Via de onderstaande knoppen kunt u contact opnemen met Venster Center omtrent HR++ glas. Een offerte voor het enkelglas vervangen door dubbelglas HR ++ maken we natuurlijk graag voor u. En u zal merken dat het de investering zeker waard is.