Binnenzonwering Dordrecht

De zon kan op een hinderlijke manier uw kantoor, huis of werkplaats binnen schijnen. Dit kan voor vervelende weerkaatsingen zorgen. Tevens belemmert het een goed zicht naar buiten. Voor binnenzonwering in Dordrecht is Venster Center Dordrecht uw partner voor een effectieve en stijlvolle binnenzonwering en raamdecoratie.

Binnenzonwering is er in vele soorten en maten. Het wordt ook wel raamdecoratie genoemd. U regelt uw lichtinval met een huiselijke sfeer. Het type binnenzonwering dat u gebruikt moet passen binnen uw interieur. Het is daarom verstandig om van te voren de producten te zien en te voelen. In onze showroom in Dordrecht raakt u geïnspireerd door de vele mogelijkheden op het gebied van raamdecoraties.

Binnenzonwering Dordrecht

Rolgordijnen zijn een geliefde vorm van raamdecoratie. En niet voor niets! Doordat er vele mogelijkheden zijn, brengt u de gewenste sfeer in huis en reguleert u de lichtinval en uw privacy.

Binnenzonwering Dordrecht

Vouwgordijnen geven uw interieur een warme uitstraling. Doordat er veel mogelijkheden zijn in kleur, stof en afwerking passen ze zowel bij een klassiek als modern interieur. Bekijk de verschillende mogelijkheden.

Binnenzonwering Dordrecht

Luxaflex is een ideale vorm van zonwering voor grote raampartijen en schuifpuien. U reguleert heel gemakkelijk de lichtinval in een ruimte. Beschikbaar in diverse materialen.

Binnenzonwering Dordrecht

Voor raamdecoratie op kunststof kozijnen en aluminium kozijnen hebben wij de speciale Select Line. Deze raamdecoratie kan zonder boren of schroeven binnen op de kozijnen gemonteerd worden.

Binnenzonwering Dordrecht variaties

Raamdecoraties zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Venster Center Dordrecht beschikken wij over een groot assortiment in binnenzonwering. Binnen binnenzonwering zijn er twee belangrijke soorten te typeren: horizontaal en verticaal.

Onder horizontale binnenzonwering vallen onder andere rolgordijnen. Wij hebben hiervoor meer dan 350 stofkleuren beschikbaar. Genoeg keuze om juist meer of minder licht door te laten. Dit alles kan in van een klassieke tot een moderne sfeer. Naast stoffen raamdecoratie zijn er ook horizontale jaloezieën mogelijk. Luxaflex is hierin het bekendste. Wist u dat dit ook in verschillende materialen mogelijk is? Denk aan hout, kunststof of aluminium.

Verticale binnenzonwering zijn onder andere verticale jaloezieën. Deze hebben zich door de tijd ontwikkeld tot een modieuze raamdecoratie met veel mogelijkheden. Kortom zijn er veel mogelijkheden om de binnenzonwering in uw huis of kantoor te regelen.

Showroom binnenzonwering Dordrecht

In de showroom van Venster Center in Dordrecht kunt u een grote keuze aan raamdecoraties ervaren. Laat u verrassen door de laatste ontwikkelen en de nieuwste technieken op het gebied van binnenzonwering. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden voor u huis of kantoor afgestemd op uw wensen. Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht. Uw specialist in binnenzonwering Dordrecht.

Bent u ook op zoek naar zonwering, (isolatie)glas of raamhorren? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!