Dordrecht zonwering

Vind u het ook heerlijk wanneer de zon weer gaat schijnen? Wij wel! Echter kunnen zonnestralen op een hinderlijke manier uw woning of kantoor binnen schijnen. Dit kan zorgen voor een vervelende weerkaatsing op een beeldscherm. Ook kan het een goed zich naar buiten belemmeren. De oplossing hiervoor is Dordrecht zonwering. Venster Center helpt u graag met het kiezen van effectieve en stijlvolle zonwering voor uw woning of kantoor. 

Heeft u vragen over zonwering? Of wilt u zich laten adviseren in onze showroom? Neem contact op!

Dordrecht zonwering

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

Dordrecht zonwering

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Dordrecht zonwering

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Dordrecht zonwering

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Dordrecht zonwering

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

Dordrecht zonwering | Divers assortiment

Zonwering is er in vele soorten en maten. Venster Center in Dordrecht biedt een uitgebreid kleurenpalet van zonweringsdoeken in een diverse designs, denk aan blokstrepen, fantasiedessins of effen doeken. Bovendien bestaat de mogelijkheid om met speciale zonweringsdoeken (met hoge UV-beschermingsfactor), de zonne-energie – die nog door het zonweringsdoek heen gaat – extra te reduceren. Naast enkele standaard RAL-kleuren kunnen de metalen of houten delen van zonwering ook in elke andere kleur geleverd worden. De juiste zonwering zorgt niet alleen voor een aangename, verkoelende schaduw, maar draagt ook bij aan energiebesparing bij panden met airconditioning. Venster Center biedt daarom een breed assortiment aan.

Kom eens langs bij Venster Center

De kwaliteit van zonwering is erg van belang doordat het aan allerlei weersomstandigheden wordt blootgesteld. De combinatie van degelijke kwaliteit, fraaie vormgeving en optimale montage zorgt voor jarenlang gebruiksplezier. U heeft bij Venster Center de keuze uit verschillende soorten bedieningsmogelijkheden zoals: handbediening of elektrische bediening met draaischakelaar of afstandsbediening. Voor een volautomatische bediening kan een zon- en windautomaat geïnstalleerd worden. U kunt er zelfs voor kiezen om uw zonwering door middel van uw smartphone of tablet te bedienen, dankzij het Somfy Home Motion systeem. Dit is zelfs mogelijk wanneer u niet thuis bent.

Wij raden u aan een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat u alle mogelijkheden zelf kunt bekijken. Hier voorzien wij u graag van deskundig advies. U bent van harte welkom bij Venster Center in Dordrecht!

De kwaliteit van een zonwering is erg van belang doordat het aan allerlei weersomstandigheden worden blootgesteld. De combinatie van degelijke kwaliteit, fraaie vormgeving en optimale montage zorgt voor jarenlang gebruiksplezier. U heeft bij Venster Center de keuze uit verschillende soorten bedieningsmogelijkheden zoals: handbediening of elektrische bediening met draaischakelaar of afstandsbediening. Voor een volautomatische bediening kan een zon- en windautomaat geïnstalleerd worden. U kunt er zelfs voor kiezen om uw zonwering door middel van uw smartphone of tablet te bedienen, dankzij het Somfy Home Motion systeem. Dit is zelfs mogelijk wanneer u niet thuis bent.

Wij raden u aan een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat u alle mogelijkheden zelf kunt bekijken. Wij voorzien u graag van deskundig advies. U bent van harte welkom bij Venster Center in Dordrecht!

_