Garagedeuren Zwijndrecht

Bent u op zoek naar garagedeuren Zwijndrecht? Kom dan een kijkje nemen bij Venster Center! Onze garagedeuren zijn gebruiksvriendelijk en veilig! De garagedeuren openen vlot, daarbij hoeft u dus geen kracht te zetten. U kunt snel en veilig uw auto naar binnen en naar buiten rijden. Venster Center Zwijndrecht levert Novoferm garagedeuren waar u elke dag plezier van heeft.

Wij zijn een specialist in kanteldeuren, sectionaal garagedeuren en openslaande garagedeuren (Duopurt). Deze zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren, passend bij uw woning of garagebox.

Garagedeuren Zwijndrecht
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
Garagedeuren Zwijndrecht

Kanteldeuren

Kanteldeuren bewegen zich over een rails langs het plafond en bieden op die manier een stabiele ophanging en een maximale doorrijdopening. Dit type garagedeur beschikt over vederlichte bediening door middel van afgeschermde veren. Kanteldeuren kunnen geleverd worden met een ingebouwde loopdeur.

Garagedeuren Zwijndrecht

Sectionaaldeuren

Sectionaal garagedeuren zijn samengesteld uit een aantal dubbelwandige, geïsoleerde stalen panelen die verticaal naar boven openen. De panelen zijn – voor isolatie – gevuld met CFK vrije polyurethane hard schuim. In tegenstelling tot kanteldeuren, draaien sectionaal garagedeurendeuren niet naar buiten. Hierdoor passen ze altijd.

Garagedeuren Zwijndrecht

Openslaande deuren (Duoport)

Duoport garagedeuren zijn geïsoleerde dubbele deuren voor uw garage. De deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaiend geleverd worden. De deur kan gewenst met een drie-puntvergrendeling, gasdrukveer voor comfortabele sluiting, stormketting, thermisch onderbroken profiel en nog diverse andere opties geleverd worden.

Garagedeuren Zwijndrecht

Door de hoogwaardige en duurzame materialen waar de Novoferm Duoport van gemaakt is, kunnen wij u verzekeren u van een lang en prettig gebruikscomfort. Deuren van de Duoport kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaiend geleverd worden. De deur kan gewenst met een drie-puntvergrendeling, gasdrukveer voor comfortabele sluiting, stormketting, thermisch onderbroken profiel en nog diverse andere opties geleverd worden.

In het geval van elektrische garagedeuren: voorkomt een obstakelbeveiliging, bij zowel kanteldeuren als sectionaal garagedeuren, dat iets of iemand klem kan komen te zitten tussen de vloer en de deur. Bovendien zijn beide typen garagedeuren leverbaar met een noodontgrendeling bij stroomuitval.

Contact opnemen

Wanneer u geïnteresseerd bent in garagedeuren van Venster Center, kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via de onderstaande buttons. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en zullen uw vragen z.s.m. beantwoorden.

In onze showroom staan de meest gevraagde types garagedeuren opgesteld. Laat u overtuigen van de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving! U kunt met ons vrijblijvend een afspraak maken. Graag komen wij bij u thuis om u een advies op maat te geven.