Hor Dordrecht

Voor een prettig woonklimaat is het belangrijk om de woonruimtes en slaapkamers regelmatig te ventileren. Vooral in de zomer is het fijn als u de deuren en ramen open kunt zetten. Tijdes de ventilatie wilt u natuurlijk niet dat er muggen en andere insecten naar binnen komen. Daarom is een (plissé) hor Dordrecht voor uw ramen en deuren de oplossing!

In Dordrecht en omstreken is Venster Center één van de grootste aanbieders van horren! Venster Center biedt voor elk type deur of raam perfect afsluitende horren. Deze horren leveren we voor onder andere traditioneel openslaande ramen, valramen, draaikiepramen, dakramen en uitzetramen. Hierbij heeft u een ruime keuze uit verschillende rolhorsystemen, inzetraamhorsystemen of vaste raamhorsystemen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor afgeschuinde of getoogde ramen.

Hor Dordrecht | Duurzaamheid en kwaliteit

De raamhorren van Venster Center worden voorzien van kwalitatief en sterk antraciet-grijs horrengaas. Er is voor deze donkere grijstint gekozen om veiligheidsredenen, maar op aanvraag (tegen een kleine meerprijs) is in de meeste gevallen ook zwart of aluminium horrengaas mogelijk. Wanneer u last heeft van hooikoorts, kunnen wij speciaal anti-pollengaas leveren. Dit gaas garandeert 100% bescherming tegen pollen, waardoor uw hooikoorts klachten aanzienlijk verminderen.

Al onze horren worden gemaakt van duurzaam aluminium, gemoffeld in een groot aantal RAL-kleuren die standaard leverbaar zijn. Heeft u toch liever een andere RAL-kleur? Dan kunnen wij deze tegen een kleine meerprijs op maat gemaakt leveren!

hor dordrecht

Plissé hordeuren

De plissé hordeur is geschikt voor alle soorten deuren. Deze wordt standaard geleverd in een enkelvoudige deuruitvoering. Deze hordeuren werken niet met veerspanning, en kunnen daarom in elke gewenste stand blijven staan. Dit maakt de plissé hordeuren erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het zwart geplisseerde gaas duidelijk zichtbaar, zeer sterk en licht zonwerend. Een plissé hordeur is onderhoudsvrij, en past goed bij ieder interieur. Voor schuifpuien of openslaande deuren levert Venster Center dubbele plissé hordeuren. Ook deze passen op elk deurtype, en zijn van hoge kwaliteit gaas. Bent u op zoek naar een hordeur, dan is de plissé hordeur onze absolute favoriet!

Voor al uw raam- en deur horren Dordrecht en omgeving bent u bij Venster Center aan het juiste adres! Venster Center garandeert kwaliteit en een snelle levertijd. Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier staan alle raamhorren, en (plissé) hordeuren geheel werkend voor u opgesteld. We zien u graag!