Hordeur Dordrecht

Bent u op zoek naar een hordeur Dordrecht? Dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres! Dankzij de jarenlange ervaring van Venster Center kunnen er voor elk type raam of deur, perfect aansluitende horren geleverd worden. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Waarom een hordeur Dordrecht?

Voor uw gezondheid is het goed dat u regelmatig uw woonruimtes ventileert. Vooral tijdens de zomermaanden is het fijn om de ramen en deuren soms open te zetten. U wilt dan natuurlijk dat alle muggen en andere insecten buiten blijven, zodat hier binnen geen last van heeft. Hordeuren zijn daar de ideale oplossing voor. Ook voor mensen die last hebben van hooikoorts hebben wij speciaal anti-pollengaas. Hooikoortsklachten worden hierdoor flink verminderd dankzij de 100% pollen protectie.

hordeur dordrecht

Hordeur Dordrecht | Mogelijkheden

De grootste favoriet voor alle deurtypes is de plissé hordeur, deze wordt standaard geleverd in een enkelvoudige deuruitvoering. U kunt er bij ons ook voor kiezen om dubbele plissé hordeuren te laten ontwikkelen, dit is de perfecte oplossing voor schuifpuien en openslaande deuren. Ook zijn deze deuren erg gebruiksvriendelijk. Een plissé hordeur werkt zonder veerspanning, om deze reden kan hij in elke gewenste stand blijven staan. Voordelen van een plissé hordeur zijn dat deze onderhoudsvrij is en vrijwel in elk interieur past. Het zwart geplisseerde gaas is zeer sterk, duidelijk zichtbaar en werk daarnaast enigszins zonwerend.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een hordeur van Venster Center? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! U bent altijd welkom in onze showroom zodat u rustig alle mogelijkheden voor u kunt bekijken. Alle raamhorren en hordeuren zijn geheel werkend te zien. Graag voorzien wij u van deskundig advies en ondersteunen wij u in de juiste beslissing.