Horren Dordrecht

Voor een prettig woonklimaat is het belangrijk om de woonruimten en slaapkamers regelmatig te ventileren. Vooral in de zomer is het fijn als u de deuren en ramen open kunt zetten. Tijdens de ventilatie van de woonruimtes kunt u veel last hebben van muggen en andere insecten. (Plissé) horren Dordrecht voor ramen en deuren zijn hiervoor de oplossing.

Venster Center is één van de grootste aanbieders van horren Dordrecht en omgeving. Wij bieden voor elk type deur of raam perfect afsluitende horren. Wij leveren horren voor onder andere traditioneel openslaande ramen, valramen, draaikiepramen, dakramen en uitzetramen. Hierbij heeft u een ruime keuze uit verschillende rolhorsystemen, inzetraamhorsystemen of vaste raamhorsystemen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor afgeschuinde of getoogde ramen.

Raam horren Dordrecht | Duurzaamheid en kwaliteit

Al onze raamhorren worden gemaakt van duurzaam aluminium, gemoffeld in een groot aantal RAL-kleuren die standaard leverbaar zijn. Heeft u toch liever een andere RAL-kleur? Dan kunnen wij deze op maat gemaakt leveren, tegen een kleine meerprijs.

De raamhorren van Venster Center worden daarnaast voorzien van kwalitatief en sterk antraciet-grijs horrengaas. Om veiligheidsredenen is voor deze donkere grijstint gekozen, maar op aanvraag is in de meeste gevallen ook zwart of aluminium horrengaas mogelijk. Dit is tevens tegen een kleine meerprijs. Heeft u last van hooikoorts? Voor u levert Venster Center speciaal anti-pollengaas. Dit gaas garandeert 100% bescherming tegen pollen, waardoor uw hooikoortst klachten aanzienlijk verminderen.

Horren Dordrecht

Plissé hordeuren

Bent u op zoek naar een hordeur, dan is de plissé hordeur onze absolute favoriet. De plissé hordeur is geschikt voor alle deurtypes, en wordt standaard geleverd in enkelvoudige deuruitvoering. Deze hordeuren werken niet met veerspanning, en kunnen daarom in elke gewenste stand blijven staan. Dit maakt de plissé hordeuren erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het zwartgeplisseerde gaas duidelijk zichtbaar, zeer sterk en licht zonwerend. Een plissé hordeur is onderhoudsvrij, en past goed bij ieder interieur. Voor schuifpuien of openslaande deuren levert Venster Center dubbele plissé hordeuren. Ook deze passen op elk deurtype, en zijn van hoge kwaliteit gaas.

Voor al uw raam- en deur horren Dordrecht en omgeving bent u bij Venster Center aan het juiste adres! Venster Center garandeert kwaliteit en een snelle levertijd. Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier staan alle raamhorren, en (plissé) hordeuren geheel werkend voor u opgesteld. We zien u graag!