Horren Papendrecht

Het regelmatig ventileren van slaapkamers en woonruimten is belangrijk voor een prettig woonklimaat. Vooral in de zomer is het meer dan wenselijk om ramen en deuren open te zetten. Onbekommerd ventileren kan echter niet als muggen en andere insecten actief worden. Raamhorren en (plissé) hordeuren bieden hiervoor de uitkomst. In het gebied rondom Papendrecht is Venster Center één van de grootste aanbieders van horren Papendrecht.

Voor elk type raam of type deur biedt Venster Center een oplossing met perfect afsluitende horren. Voor draaikiepramen, traditioneel openslaande ramen, uitzetramen, valramen of dakramen bieden wij verschillende rolhor-, inzetraam- of vaste raamhorsystemen. Ook voor getoogde of afgeschuinde ramen zijn er zat mogelijkheden. Onze raamhorren bestaan uit duurzaam aluminium en gemoffeld in een groot aantal standaard ralkleuren. Andere ralkleuren zijn tegen een kleine meerprijs leverbaar.

Zeer sterk horrengaas

Standaard worden de raamhorren voorzien van zeer sterk antracietgrijs horrengaas. Deze iets donkere teint is voor de veiligheid. Tegen een kleine meerprijs is ook zwart of aluminium horrengaas meestal mogelijk. Venster Center levert hiernaast ook speciaal anti-pollengaas. Een uitkomst voor mensen die last hebben van hooikoorts. 100% pollen protectie, waardoor hooikoortsklachten aanzienlijk verkleinen.

Horren Papendrecht

Horren Papendrecht | De plissé hordeur

De plissé hordeur is grootste favoriet voor alle deurtypes. Dit model wordt standaard in enkelvoudige deuruitvoering geleverd. Dubbele plissé hordeuren – de perfecte oplossing voor schuifpuien en openslaande deuren – kunnen ook worden ontwikkeld. De plissé hordeur is erg gebruiksvriendelijk. En doordat het zonder veerspanning werkt, kan de hordeur in elke gewenste stand blijven staan. Het zwartgeplisseerde gaas is hiernaast zeer sterk, duidelijk zichtbaar en enigszins zonwerend. Een plissé hordeur past in elk interieur en is onderhoudsvrij.

Om een afgewogen keuze te nemen raden wij u een bezoek aan onze showroom aan. Hier staan alle raamhorren en hordeuren geheel werkend opgesteld. Venster Center hanteert snelle levertijden. Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht. Uw specialist voor raamhorren en (plissé) hordeuren in Papendrecht.

Ook op zoek naar zonweringraamdecoratie of (isolatie)glas? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!