Horren Zwijndrecht

Het is voor uw gezondheid goed om regelmatig uw slaapkamers en woonruimten te ventileren. Vooral tijdens zomernachten is het fijn om met open ramen te slapen. Het is dan wenselijk dat alle muggen en andere insecten buiten blijven, zodat u ongestoord kunt genieten van uw nachtrust. Raamhorren en (plissé) hordeuren bieden hiervoor de uitkomst. Venster Center is het juiste adres wanneer u van deskundig advies wil worden voorzien over horren Zwijndrecht.

Dankzij de jarenlange ervaring kan Venster Center voor elke type raam of deur de perfect aansluitende horren leveren. Voor draaikiepramen, traditioneel openslaande ramen, uitzetramen, valramen of dakramen bieden wij verschillende rolhor-, inzetraam- of vaste raamhorsystemen. Ook voor getoogde of afgeschuinde ramen zijn er diverse mogelijkheden. De raamhorren van Venster Center zijn gemaakt van duurzaam aluminium en gemoffeld in een groot aantal standaard ralkleuren. Tegen een kleine meerprijs zijn andere ralkleuren ook mogelijk.

Stevige kwaliteit

De raamhorren worden standaard voorzien van zeer sterk antracietgrijs horrengaas. Deze donkere kleur wordt gedaan in verband met de veiligheid. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs zwart of aluminium horrengaas te leveren. Voor mensen die last hebben van hooikoorts hebben wij ook speciaal anti-pollengaas. Hooikoortsklachten worden hierdoor flink teruggedrongen dankzij de 100% pollen protectie.

horren zwijndrecht

Plissé hordeur

De plissé hordeur is grootste favoriet voor alle deurtypes, deze wordt standaard geleverd in een enkelvoudige deuruitvoering. Bij Venster Center is er de mogelijkheid om dubbele plissé hordeuren te laten ontwikkelen. Dit is de perfecte oplossing voor schuifpuien en openslaande deuren. Deze deuren zijn erg gebruiksvriendelijk. Doordat een plissé hordeur zonder veerspanning werkt kan hij in elke gewenste stand blijven staan. Een plissé hordeur is onderhoudsvrij en past in vrijwel elk interieur. Het zwart geplisseerde gaas is zeer sterk, duidelijk zichtbaar en werk daarnaast enigszins zonwerend.

Horren Zwijndrecht | Persoonlijk advies

Wij raden u aan om onze showroom te bezoeken zodat u alle mogelijkheden rustig kunt bekijken. Alle raamhorren en hordeuren zijn geheel werkend te zien. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste beslissing.

Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht. Uw specialist voor raamhorren en (plissé) hordeuren in Zwijndrecht. Ook op zoek naar zonweringraamdecoratie of (isolatie)glas? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!