Kunststof kozijnen Dordrecht

Ramen en deuren zijn bepalend voor het aanzicht van uw huis of pand. Een weloverwogen keuze wat betreft profiel, ontwerp, materiaal en kleurstelling is daarom altijd van belang. Zoals u merkt heeft u met kunststof kozijnen veel keuzevrijheid. Deze kozijnen zijn in hoge mate wind- en waterdicht. Ook hebben ze goede isolerende eigenschappen. Hiernaast hebben kunststof kozijnen weinig onderhoud nodig. Voor kunststof kozijnen Dordrecht is Venster Center de ervaren en betrouwbare partner in.

Wilt u meer weten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen! Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen. Onze medewerkers nemen dan de tijd voor u en kunnen u voorzien van deskundig advies!

Voor kunststof kozijnen werkt Venster Center al jarenlang nauw samen met ALPRO (fabricagepartner) en GEALAN (profielen). ALPRO verwerkt de GEALAN-profielen tot perfecte ramen en deuren. Onze nauwe samenwerking met beide partners heeft in de loop der jaren geleid tot specifieke oplossingen. Daarbij heeft Venster Center Dordrecht een scherp oog voor detail. Juist deze details maken het verschil bij kunststof kozijnen.

Veelzijdig in uitvoering

De kunststof kozijnen van Venster Center Dordrecht kunnen worden uitgevoerd in vele soorten ontwerpen. Denk aan vaste ramen, draaikiepramen, stolpramen, valramen of uitzetramen. Hiernaast kunt u kiezen uit verschillende deuren. Enkele voorbeelden hiervan zijn: voordeuren, terras- en balkondeuren, dubbele openslaande deuren of schuifpuien. Elke uitvoering is verzekerd van inbraakwerend veiligheidsbeslag met Politie Keurmerk. Wel zo veilig! Door de ijzersterke eigenschappen staan de kunststof kozijnen garant voor de beste isolerende eigenschappen. Daarbij zorgen hoogwaardige afdichtingen voor bewezen wind- en waterdichtheid.

Kunststof kozijnen Dordrecht | Showroom

In de showroom van Venster Center Dordrecht kunt de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving van onze kunststof kozijnen zien. U zult verbaasd zijn naar de mogelijkheden. Wij zien u dan ook graag in onze showroom in Dordrecht. Uw specialist in kunststof kozijnen in het Drechtstedengebied staat voor u klaar.

Ook op zoek naar garagedeuren, zonwering of raamhorren? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!