Kunststofkozijnen

Kunststofkozijnen zijn voor vele mensen een oplossing om van het schilderwerk af te komen. Echter is er bij dit soort kozijnen ook onderhoud nodig. Venster Center is zowel leverancier als reparateur/onderhouder van kunststofkozijnen. Bij ons bent u dus altijd aan het juiste adres.

Wilt u meer weten hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wilt u onze producten in het echt ervaren? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen in onze showroom. Onze medewerkers nemen de tijd voor u, om u te voorzien van goed advies!

Onze mogelijkheden

Alle kunststof kozijnen bij Venster Center zijn verkrijgbaar in vlakke of in verdiepte profielen. Bij ons heeft u ruime keuze. U kunt namelijk voor de hoekverbindingen kiezen tussen uit de in schuin verstek gelaste hoekverbindingen of uit de traditionele haakse-houtlook hoekverbindingen. De basiskleuren van onze kunststof kozijnen zijn wit (Ral 9010) of crème (Ral 9001). Echter zijn er nog veel meer mogelijkheden in kleur. Voor een geheel ander uiterlijk heeft u namelijk de keuze uit een ruim assortiment kleurfolies met houtnerfstructuur of twaalf kleuren krasvaste acrylcolor.

Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden in nieuwe kunststof kozijnen. Venster Center te Dordrecht helpt u graag aan de juiste keuze. Kom gerust langs in onze showroom aan de Ambachtsstraat!

Neem contact met ons op over kunststofkozijnen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of voor de mogelijkheden voor uw bedrijfspand? Via de onderstaande knoppen kunt u contact opnemen met Venster Center. Ook op zoek naar zonwering of rolluiken? U vindt het allemaal bij Venster Center in Dordrecht!