Markiezen Dordrecht

Bent u op zoek naar klassieke zonwering in de vorm van markiezen? Venster Center Dordrecht is dé ervaren partner op het gebied van Markiezen Dordrecht en omgeving. Bij ons heeft u een ruime keuze aan kleuren en dessins, waardoor u altijd de gewenste uitstraling vindt voor uw woning, kantoor of terras.

Wat zijn markiezen?

Markiezen zijn klassieke zonneschermen, die al meer dan 100 jaar worden gebruikt. Het belangrijkste kenmerk van markiezen is dat er zowel aan de voorkant als via de zijkant van het raam geen zon naar binnen schijnt. Daarnaast geven markiezen iedere gevel direct een chique, klassieke uitstraling. Markiezen zijn een sfeervolle manier van zonwering, en zorgen ‘s zomers voor een aangename temperatuur binnenshuis. Daarnaast beschermt het uw interieur tegen verkleuring door de zon.

Venster Center Markiezen Dordrecht: Altijd een ruime keuze

Venster Center levert markiezen in een ruime keuze aan kleuren en dessins, waarmee u de juiste uitstraling kunt bereiken. Romantisch, traditioneel of een effen kleur, alles is mogelijk. Bij Venster Center staan uw wensen en ideeën centraal. Daarnaast kunnen wij u door onze jarenlange ervaring met markiezen altijd voorzien van persoonlijk advies.

Markiezen Dordrecht bij Venster Center
Markiezen Dordrecht bij Venster Center

Diverse modellen voor alle typen ramen

Venster Center levert veel verschillende modellen markiezen, daardoor kunnen wij bij vrijwel alle typen ramen markiezen plaatsen. In de meeste gevallen blijft het voor u gewoon mogelijk de ramen te openen. Daarnaast kunt u kiezen tussen een hand-koord bediening (handmatig), en een elektrische bediening. Hierbij wordt een Somfy motor met schakelaar gemonteerd tegen een geringe meerprijs. Hiermee kunt u uw markiezen moeiteloos bedienen. Het is zelfs mogelijk een draadloze bediening met zender te installeren, zodat u de markiezen van afstand kunt bedienen.

Kortom: Venster Center is uw specialist op het gebied van markiezen Dordrecht en omgeving! Wij nodigen u uit langs te komen in onze showroom. Hier kunnen wij u diverse modellen tonen en de bediening demonstreren. U bent van harte welkom, wij beantwoorden graag al uw vragen.