Plissé gordijnen kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar plissé gordijnen? Dan bent u aan het juiste adres bij Venster Center! U kunt bij ons langskomen om ons ruime aanbod te bekijken. Zo kunt u bij ons terecht voor kunststof kozijnen, HR++ isolatieglas, rolluiken, raamdecoratie en zonwering. Al 26 jaar zijn wij hier specialist in. Onze eigen monteurs installeren graag op de juiste manier de producten bij u. Ook voor horren, plissé hordeuren en garagedeuren kunt u bij ons terecht.

Heeft u nog vragen over ons aanbod? Daan dan gerust contact met ons op.

Plissé gordijnen | Kom langs bij Venster Center

Het is mogelijk om door ons plissé gordijnen op kunststof kozijnen te laten zetten. Dit kan geheel gemakkelijk, zonder dat er schade komt aan de kozijnen. De montage kan namelijk worden gedaan met een soort aluminium frame. Deze kan op het kozijn worden gezet, waardoor er niet geschroefd of geboord hoeft te worden. Het aluminium kan worden gekleurd in de kleur van uw kozijn. Hierdoor zal hij niet opvallen.

De plissé gordijnen van SP-select line hebben een dag en nacht functie. Hiermee heeft u de mogelijkheid om overdag ook uw gordijnen dicht te houden, maar toch niet de lichtinval te verliezen.

Raamdecoratie

Raamdecoratie bepaald de sfeer in uw huis. U zult zien als u de woning zonder raamdecoratie zal invullen dat u een heel andere impressie krijgt. Bij Venster Center kunt u terecht voor al uw raamdecoraties. Of dit nou (vouw)gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen zijn, het is allemaal mogelijk! Mocht u een stapje verder willen gaan kwa luxe, dan kunt u ervoor kiezen om uw raamdecoratie elektrisch te maken. U kunt dan alles geheel met de afstandsbediening besturen.

Contact

Wilt u meer weten over de plissé gordijnen? Maak dan gerust een afspraak met één van onze medewerkers of kom eens langs in onze showroom!