Plissé hordeuren Papendrecht

Het regelmatig ventileren van slaapkamers en woonruimten is belangrijk voor een prettig woonklimaat. Vooral in de zomermaanden is het wenselijk de deuren open te zetten. Onbekommerd ventileren kan echter niet meer met muggen en andere insecten in de buurt. Plissé hordeuren Papendrecht bieden uw  problemen uitkomst! In de regio van Papendrecht is Venster Center één van de grootste aanbieders van hordeuren.

Voor elk type deur biedt Venster Center een oplossing met perfect afsluitende horren. Onze deurhorren worden vervaardigd van duurzaam aluminium en gemoffeld in een groot aantal standaard ralkleuren. Andere ralkleuren zijn natuurlijk ook mogelijk.

Zeer sterk horrengaas

Standaard worden onze plissé hordeuren voorzien van zeer sterk antracietgrijs horrengaas. Tegen geringe meerprijs is zwart of aluminium horrengaas vaak ook mogelijk. Het zwart geplisseerde gaas is hierbij ook nog eens enigszins zonwerend. Speciaal anti-pollengaas is ook mogelijk! Dit gaas houdt de pollen voor 100 procent tegen, waardoor hooikoorts klachten aanzienlijk worden verminderd.

Plissé hordeuren Papendrecht

Plissé hordeuren Papendrecht

De plissé hordeur is favoriet voor elke soort deur, doordat deze gemakkelijk is in zijn gebruik. De plissé hordeur werkt namelijk zonder veerspanning, waardoor zij in elke gewenste stand blijft staan. Hij wordt standaard in enkelvoudige deuruitvoering geleverd. Ook voor schuifpuien of openslaande deuren kan de plissé hordeur gebruikt worden. Venster Center kan elke hordeur voor u op maat maken. Een plissé hordeur past in ieder interieur en is onderhoudsvrij.

Voor een afgewogen keuze raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Dordrecht. Hier staan alle plissé hordeuren opgesteld. Wij hanteren snelle levertijden. Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht. Uw specialist voor plissé hordeuren in Papendrecht.

Ook op zoek naar zonweringraamdecoratie of (isolatie)glas? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!