Raambekleding kunststof kozijnen

Heeft u kunststof kozijnen? En bent u daarom op zoek naar raambekleding kunststof kozijnen? Dan bent u bij Venster Center in Dordrecht aan het juiste adres! Al jaren is Venster Center dé specialist op het gebied van raamdecoratie. Denk aan raamdecoratie voor houten kozijnen, maar ook aan raamdecoratie voor aluminium en kunststof kozijnen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u gerust even contact met ons opnemen! Daarnaast kunt u ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en vergelijken. Onze specialisten zullen een advies uitbrengen dat past bij uw wensen. 

Raambekleding kunststof kozijnen bij Venster Center

Venster Center heeft een uitgebreid assortiment. Ook de speciale Select Line is bij ons verkrijgbaar! Deze raamdecoratie kan zonder boren of schroeven binnen op de kozijnen gemonteerd worden. De montage is door middel van een mooi aluminium frame, wat in de hoeken keurig in verstek is gemaakt, zonder kunststof koppel-hoekjes. Alles is dus mooi uit aluminium, in de kleur van uw kozijn. De raamdecoratie voor kunststof kozijnen uit de Select Line wordt op het kozijn bevestigd met magneetband voor een schitterend resultaat.

Als u kiest voor de plissegordijnen SP-Select Line met een top-down of dag & nacht functie of voor de mooie luxaflex L-Select Line dan is de bediening met een klein greepje. Of u heeft liever de rolgordijnen R-Select Line met een kleine ketting bediening? Wat u ook kiest, de VC Select Line raamdecoratie voor kunststof kozijnen geeft een mooi en sfeervol resultaat voor uw interieur.

Meer informatie over raambekleding kunststof kozijnen?

Dat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt uw vraag telefonisch stellen aan ons maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ook direct een afspraak inplannen in onze showroom. In onze showroom kunt u zich laten overtuigen van de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving van onze raamdecoratie voor kunststof of aluminium kozijnen.

Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht.