Raamdecoratie Dordrecht

Raamdecoratie maakt het interieur van een huis af, ook helpt het lichtinval te reguleren. Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie Dordrecht, bent u bij Venster Center aan het juiste adres!

Raamdecoratie Dordrecht

Rolgordijnen zijn een geliefde vorm van raamdecoratie. En niet voor niets! Door de vele mogelijkheden brengt u de gewenste sfeer in huis en reguleert u de lichtinval en uw privacy.

Raamdecoratie Dordrecht

Vouwgordijnen geven uw interieur een warme uitstraling. Door de vele mogelijkheden in kleur, stof en afwerking passen ze zowel bij een klassiek als modern interieur. Bekijk de verschillende mogelijkheden.

Raamdecoratie Dordrecht

Luxaflex is een ideale vorm van zonwering voor grote raampartijen en schuifpuien. U reguleert heel gemakkelijk de lichtinval in een ruimte. Beschikbaar in diverse materialen.

Raamdecoratie Dordrecht

Voor raamdecoratie op kunststof kozijnen en aluminium kozijnen hebben wij de speciale Select Line. Deze raamdecoratie kan zonder boren of schroeven binnen op de kozijnen gemonteerd worden.

Raamdecoratie | Mogelijkheden

We bieden verschillende soorten raamdecoratie aan, deze kunt u onderstaand bekijken:

  • Duo rolgordijnen: Door twee lagen stof – met horizontale transparante en niet-transparante banen – ten opzichte van elkaar te bewegen, kan de lichtinval gereguleerd worden.
  • Plissé gordijnen en dupli rolgordijnen: Deze rolgordijnen zijn geluiddempend bij harde vloeren, zoals parket. Ook houden ze in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen.
  • Horizontale jaloezieën: Kies voor een aluminium, kunststof of houten uitvoering in een eindeloze variatie van kleuren. Maak deze raamndecoratie extra persoonlijk met een bijpassende of contrasterende ladderband.
  • (Vouw) gordijnen: De schitterende stoffen, de confectie en de afwerking zijn van de hoogste kwaliteit. Voor grote, hoge ramen, openslaande deuren of schuifpuien vormen paneelgordijnen een stijlvolle raamdecoratie.

Alle raamdecoratie wordt standaard handmatig bediend, maar ook elektrische bediening behoort tot de mogelijkheden.

Raamdecoratie Dordrecht bij Venster Center

Venster Center beschikt over een groot assortiment raamdecoraties, van klassiek tot modern en voor elke kamer in huis of op kantoor. Zo zit er altijd iets tussen wat bij uw interieur past. Met onze ervaring geven wij u een passend advies en voorzien wij uw ramen van uw gewenste bekleding. In onze showroom kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.

Contact

Wilt u meer informatie over raamdecoratie? Of wilt u een offerte aanvragen? Via de onderstaande knoppen kunt u contact opnemen met Venster Center omtrent raamdecoratie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier en langskomen in onze showroom van maandag t/m vrijdag en zaterdag in de ochtend.