Raamdecoratie kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie kunststof kozijnen? Dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres! Venster Center is al jaren dé specialist in Dordrecht op het gebied van zonwering, decoratie voor uw ramen en glasherstel. In onze showroom kunt u onze producten komen bekijken en adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Heeft u interesse? Dan kunt u langskomen in onze showroom of eventjes contact opnemen. 

Raamdecoratie kunststof kozijnen bij Venster Center

Bij Venster Center hebben we een uitgebreid assortiment. Hiertoe behoort zo ook de speciale Select Line. Wat speciaal is aan dit product is dat deze zonwering zonder boren of schroeven binnen op de kozijnen gemonteerd kan worden. De montage wordt door middel van een mooi aluminium frame, wat in de hoeken keurig in verstek is gemaakt, zonder kunststof koppel-hoekjes. Alles is dus mooi uit aluminium, in de kleur van uw kozijn. De rolgordijnen uit de Select Line wordt op het kozijn bevestigd met magneetband voor een schitterend resultaat. Benieuwd naar dit type rolgordijnen? Kom bij ons langs!

Als u kiest voor de plisségordijnen SP-Select Line met een top-down of dag & nacht functie of voor de mooie luxaflex L-Select Line dan is de bediening met een klein greepje. Of u heeft liever de rolgordijnen R-Select Line met een kleine ketting bediening? Wat u ook kiest, de VC Select Line rolgordijnen geven een mooi en sfeervol resultaat voor uw interieur.

Wilt u meer informatie?

In onze showroom kunt u zich laten overtuigen van de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving van onze kunststof of aluminium kozijnen. Ook kunt u altijd telefonisch of via de website contact met ons opnemen voor meer informatie! Onze medewerkers zullen u dan zo spoedig mogelijk te woord staan. Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht.

Ook op zoek naar garagedeurenzonwering of raamhorren? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!