Reparatie Schuifpui Papendrecht

Is uw kunststof schuifpui defect? En bent u op zoek naar een bedrijf die de schuifpui kan maken voor u? Dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres. Wij zijn u graag zijn wij u van dienst  bij  het verhelpen van klachten en het uitvoeren van onderhoud van uw schuifpui.

Naast het onderhouden en eventueel repareren van uw schuifpui kunt u ons ook benaderen voor het onderhouden en eventueel repareren van ander hang en sluitwerk van kunststof kozijnen. Hierbij kunt u denken aan: scharnieren van draaikiepramen en sloten van kunststof deuren. Wij kunnen deze voor u vervangen, afstellen of onderhouden. Ook bij andere reparaties kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zorgen voor een vakkundige  reparatie. Wij hebben monteurs die beschikken over de technische kennis en vaardigheden om hang en sluitwerk reparaties snel en vakkundig uit te voeren. Een draaikiepraam of kunststof deur die aanloopt, niet meer  sluit, kapot hang- en sluitwerk, inbraakschaden, tocht- en vochtklachten….

Soms is het niet mogelijk om de storing in één keer te verhelpen omdat er speciaal materiaal besteld moet worden. Dan treft de monteur een noodoplossing en wordt de reparatie afgemaakt bij een vervolgafspraak.

Reparatie schuifpui Papendrecht | Contact opnemen

Wilt u een reparatie aanmelden? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

reparatie schuifpui Papendrecht
reparatie schuifpui Papendrecht
reparatie schuifpui Papendrecht