Rolgordijn kunststof kozijnen

Heeft u tijdens uw zoekopdracht ‘rolgordijn kunststof kozijnen’ ingetypt? Dan helpt Venster Center u graag verder! Wij hebben namelijk een speciale Select Line in ons assortiment dat geschikt is voor kunststof kozijnen. Deze rolgordijnen kunnen zonder boren of schroeven gemonteerd worden op de binnenzijde van de kozijnen. Klinkt geweldig toch? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Een ruim aanbod | rolgordijn kunststof kozijnen

Wij hebben een groot aanbod aan rolgordijnen voor kunststof kozijnen. U kunt bijvoorbeeld voor de plisségordijnen SP-Select Line met een top-down of dag & nacht functie kiezen, maar u kunt ook gaan voor de rolgordijnen R-Select Line die een kleine ketting als bediening hebben. Bij ons heeft u de keuze uit de volgende soorten raamdecoratie voor kunststof kozijnen: verduisterend, licht doorlatend maar niet doorschijnend, zonwerend en decoratief doorschijnend.  De keuze is letterlijk reuze. Wat u ook kiest de Venster Center Select Line raamdecoratie zal altijd een sfeervol resultaat geven voor uw interieur.

Wie zijn wij?

Venster Center heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor raambekleding maar ook voor alles op het gebied van Zonwering, Rolluiken, Raamdecoratie, Kunststof Kozijnen en HR++ Isolatieglas. Wij werken met kwaliteit en hebben goed opgeleide monteurs in dienst voor een uitstekend resultaat. Onze monteurs voeren ook onderhoud en reparaties uit aan zonwering en rolluiken. We zijn van alle markten thuis!

Contact | rolgordijn kunststof kozijnen

Wij ontvangen u graag in onze showroom in Dordrecht om de collectie aan u te laten zien. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het maken van uw keuzen en geven u graag advies over wat u het beste kunt doen. Ook kunt u altijd telefonisch of via de website contact met ons opnemen voor meer informatie!

Wij zien u graag!