Rolluiken Dordrecht

Rolluiken Dordrecht| Op zoek naar rolluiken Dordrecht en omgeving? Bij Venster Center Dordrecht vindt u uitstekende kwaliteit, en een ruime keuze aan rolluiken. Rolluiken zijn misschien wel de meest effectieve vormen van zonwering, en daglichtwering. Ze zijn ideaal voor de verduistering van slaapkamers, of als reguliere zonwering in uw woning of werkplek.

Venster Center rolluiken Dordrecht: de voordelen

Goed om te weten is dat er is een groot aantal voordelen aan het gebruik van rolluiken zit. Bijvoorbeeld als zonwering of verduistering. Hieronder staan de voordelen voor u op een rijtje.

  • Zeer effectieve zon- en lichtwering in vergelijking met andere vormen van zonwering.
  • Ze werken als isolatie tegen warmte of kou. Dit draagt bij aan een prettige temperatuur regulatie in uw woning of werkplek.
  • Redelijke isolatie tegen omgevingslawaai. Rolluiken isoleren deels tegen geluiden uit de omgeving, zoals verkeer en stadsgeluiden.
  • Ze dragen bij aan inbraakpreventie. Ramen met luiken zijn door inbrekers een stuk lastiger te openen. Dit werkt vooral als uw gehele woning of werkplek is voorzien van rolluiken.
Rolluiken Dordrecht

Venster Center rolluiken Dordrecht: uitstekende kwaliteit

Onze rolluiken zijn voorzien van een techniek met een beproefde en bewezen kwaliteit. Het bestaat uit een lamellen pantser, welke tussen twee aluminium geleiders loopt. Dit systeem is voorzien van een PVC-voering, dit zorgt voor een vrijwel geluidloze beweging. De lamellen ontlenen hun goede aansluiting en strakke vormgeving aan de vulling met hoogwaardig polyutheraanschuim.

Omdat de rolluiken worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, is het zeer belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van het moffelen. Bij ons zijn de pantsers, kasten en geleiders in verschillende kleuren verkrijgbaar, en kleurcombinaties binnen het product zijn mogelijk. Daarnaast zijn al onze rolluiken zijn stuk voor stuk maatwerk producten.

Omdat al onze rolluiken op maat worden gemaakt, kunt u ook altijd kiezen uit verschillende bedieningsvormen. Wist u dat bij handmatige bediening u de keuze heeft uit een bandbediening, koordbediening, staaldraadbediening met een opwindwerk of slingerstang met opwindwerk? Ook is het mogelijk bij ons te kiezen voor meer comfort, in de vorm van elektrische bediening door middel van een afstandsbediening of draaischakelaar. Het is bij ons tot slot ook mogelijk om de rolluiken deel te laten zijn van een Somfy Home Motion systeem. Hiermee kunt u alle luiken, verlichting, zonwering, etc. met uw smartphone van afstand bedienen.

Voor demonstraties en vormgeving van onze rolluiken nodigen wij u uit langs te komen in onze fraaie showroom. Hier kunnen wij voor u de kwaliteit van onze producten tonen, en de bedieningsvormen demonstreren. Tot ziens bij Venster Center, uw specialist in rolluiken Dordrecht! Vergeet u ons niet te volgen op Facebook? Klik hier!