Rolscherm buiten

Bent u op zoek naar rolscherm buiten? Bekijk dan eens het assortiment van Koning Venster Center! Doordat wij een ruim aanbod hebben, beschikken wij over veel verschillende soorten. Om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, raden wij aan om eens langs te komen in onze showroom. Hier kunt u alles op uw gemak bekijken en advies vragen aan onze medewerkers. Naast dat u bij ons nieuwe producten kunt bestellen, kunnen wij u ook voorzien van het onderhouden en repareren van de diverse producten.

Wilt u ons gehele aanbod zien? Bekijk deze dan hier.

Rolscherm buiten | Koning Venster Center

Het uitzoeken van de perfecte zonnewering, kan soms een moeilijke opgaven zijn. Er zijn ook zoveel verschillende soorten. Het moet bij uw woning en stijl passen en het moet praktisch zijn in gebruik. Gelukkig hebben wij in onze showroom modellen die u kunt zien en uitproberen. Hiermee kunt u een beter beeld creëren van hoe het mogelijk in uw woning eruit komt te zien. Voor sommige zonweringen hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende kleuren en patronen uitkiezen.

Onderhoud en reparatie

Het is belangrijk dat u uw producten regelmatig onderhoud. Om u hiermee te helpen bieden wij deze dienst aan. Als u dit regelmatig laat doen, zullen de producten minder snel kapot gaan en langer meegaan. De mogelijke kosten verschillen per product. U kunt de kosten bij ons opvragen, zodat u een indicatie kunt krijgen. Verder is het bij ons ook mogelijk om uw producten elektrisch te laten maken. Hiermee kunt u met een afstandsbediening uw producten bedienen. Ideaal toch!

Neem contact op

Voor verdere vragen over rolscherm buiten, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons contactformulier invullen. Hier zullen wij zo snel mogelijk antwoord op geven.