Screen zonwering elektrisch

Of u nu screens voor uw huis of voor op kantoor zoekt, Venster Center heeft een groot aanbod. Zo zijn er altijd screens die aan uw wensen voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over welke elektrische screens voor buiten bij uw wensen passen. Daarnaast hebben wij goed opgeleide monteurs die de elektrische buiten screens bij u kunnen komen installeren. Voor een screen zonwering elektrisch komt u daarom naar Venster Center in Dordrecht!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen! U kunt u direct een afspraak inplannen om langs te komen in onze showroom. 

Venster Center Dordrecht biedt diverse mogelijkheden voor de bediening van screens. Somfy is een vooraanstaande fabrikant voor de elektrische bediening van bijvoorbeeld rolluiken en screens. Zo is het mogelijk om uw zonwering op afstand met een smartphone te bedienen of met handzenders die in uw woning worden geplaatst.

Zonwering buiten Dordrecht

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

Zonwering buiten Dordrecht

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Zonwering buiten Dordrecht

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Zonwering buiten Dordrecht

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Zonwering buiten Dordrecht

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen. 

Screen zonwering elektrisch | Venster Center is uw partner!

Screens zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren met verduisterend doek voor bijvoorbeeld de slaapkamer of juist (deels) lichtdoorlatend doek in de woonkamer. Met deze laatste behoudt u in uw woonkamer het zicht op straat, terwijl het zicht van buiten naar binnen wél belemmerd wordt. Zo is uw privacy gewaarborgd en voorkomen we dat de zon op een hinderlijke manier naar binnen schijnt en daarmee uw interieur verkleurd.

Heeft u nog vragen?

Zit u nog met die ene brandende vraag over elektrische zonwering? Stel uw vraag dan gerust via ons contactformulier. Onze specialisten zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wil u liever even bellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ons bereiken op 078 61 61 292.

Wij zien u graag in onze showroom in Dordrecht!