Screens verduisterend

Bent u op zoek naar screens verduisterend? Dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres! Venster Center is al jaren de specialist op het gebied van zonwering. Zo ook voor (verduisterende) screens! Wij komen graag met u in contact om voor uw situatie de best passende screens te vinden. 

Door middel van screens kan op een effectieve manier de zon geweerd worden en de privacy binnenshuis geregeld worden. Screens zijn een strakke en moderne vorm van zonwering. Ze zijn er in verschillende materialen en kleuren. De screens worden direct tegen uw ramen bevestigd.

Screens verduisterend | Wat zijn de mogelijkheden?

Screens zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren met verduisterend doek voor bijvoorbeeld de slaapkamer of juist (deels) lichtdoorlatend doek in de woonkamer. Met deze laatste behoudt u in uw woonkamer het zicht op straat, terwijl het zicht van buiten naar binnen wél belemmerd wordt. Zo is uw privacy gewaarborgd en voorkomt u dat de zon op een hinderlijke manier naar binnen schijnt en daarmee uw interieur verkleurd.

Door de bevestiging tegen de ramen vallen screens niet op in het aanzicht van uw huis. Bovendien zijn screens eenvoudig aan te brengen op vrijwel alle ramen en wordt het functioneren weinig beïnvloed door regen en wind. Naast de standaarduitvoering biedt Venster Center Dordrecht ook screens in een windvaste zipp-uitvoering.

Interesse in verduisterende screens? Laat het ons weten!

Venster Center Dordrecht biedt diverse mogelijkheden voor de bediening van screens. Somfy is een vooraanstaande fabrikant voor de elektrische bediening van bijvoorbeeld rolluiken en screens. Zo is het mogelijk om uw zonwering op afstand met een smartphone te bedienen of met handzenders die in uw woning worden geplaatst.

Voor een afgewogen keuze raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze showroom. We laten u graag de verschillende mogelijkheden van kwalitatief hoogwaardige screens zien, evenals de diverse mogelijkheden qua bediening. Van harte welkom bij Venster Center in Dordrecht!
Ook op zoek naar dakramen, kunststof kozijnen of garagedeuren? U vindt het allemaal bij Venster Center in Dordrecht!