Screens zonwering Dordrecht

Bent u op zoek naar screens zonwering Dordrecht? Dan bent u bij Venster Center op de juiste plek! Wij zijn al meer dan 25 jaar uw partner op het geboed van Zonwering, Rolluiken, Raamdecoratie, Kunststof Kozijnen en HR++ Isolatieglas. Ons uitgebreide aanbod waaronder ook garagedeuren, horren, en plissé hordeuren bestaat uit kwaliteitsproducten. Kwaliteit samen met onze goed opgeleide monteurs zorgt ervoor dat u verzekerd kunt zijn van een uitstekend resultaat!

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak!

Screens zonwering Dordrecht | Venster Center is uw partner!

Heeft u vaak last van de zon die in uw woning of kantoorruimte schijnt? Dankzij Venster Center kunt u genieten van 24/7 zonbescherming. Onze zonwering, rolluiken en screens houden de zon buiten de deur. Wees beschermd tegen de weersomstandigheden, het gehele jaar door! Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd, waardoor de zon op een effectieve manier geweerd kan worden. Tevens is het ook goed om privacy binnenshuis te regelen.

Bekijk onze screens hier.

BEKIJK DE ZONWERINGSDOEKEN

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen. 

SMARTPHONE/TABLET BEDIENING?

Over Venster Center

Zoals eerder benoemd kunt u bij ons terecht voor een groot aanbod aan zonwering, rolluiken en raamdecoratie. Naast het plaatsen van de zonwering en rolluiken, kunnen wij ze ook voor u onderhouden. Dit doen wij al jarenlang voor verschillende klanten. Ondanks dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en fabrieksgarantie bevatten, heeft u net als voor uw cv, airco of auto, regelmatig preventief onderhoud nodig. Dit zorgt voor het probleemloos functioneren. Venster Center verzorgt onderhoud en reparaties met deskundige monteurs. Zo kunnen we bestaande zonwering eventueel elektrisch maken, zoals het vervangen van motoren en optrekbanden van uw zonwering.

Heeft u nog vragen?

Heeft u de juiste Screens zonwering Dordrecht online gezien? En heeft u hier nog vragen over? Of wilt u graag in onze showroom komen kijken naar het gehele aanbod? Dat kan! Maak gerust een afspraak of stel uw vraag via het contactformulier.

Neem direct contact op