Vouwgordijnen

Mocht u vouwgordijnen willen, dan kunt u altijd bij ons langskomen. In onze showroom vindt u ons gehele aanbod aan vouwgordijnen. U kunt hier op uw gemak rondkijken en ondervinden wat u aanspreekt. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen of te adviseren. Ook kunt u bij ons terecht voor kunststof kozijnen. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat u er weinig onderhoud aan heeft. Het is makkelijk schoon te houden en het is niet snel rot.

Wilt u langskomen in onze showroom? Bekijk dan hier onze contact gegevens.

Vouwgordijnen | Venster Center

In de Drechtsteden en omstreken is Venster Center dé specialist in HR++ isolatieglas, kunststof kozijnen, raamdecoratie, rolluiken en zonwering. Verder kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar horren, plissédeuren en garagedeuren. Met onze kwaliteitsproducten en goed opgeleide monteurs weten wij zeker dat wij u van het beste kunnen voorzien. In onze showroom vindt u al onze modellen en mogelijkheden. Het is goed om eens een kijkje te nemen, omdat u hiermee meteen kan ondervinden of een bepaald model u aanspreekt.

Zonwering en rolluiken

Voor onderhoud van uw zonwering en rolluiken kunt u ook bij ons terecht. Het is mogelijk om door ons uw producten elektrisch te maken, waardoor u hem met een afstandsbediening kan bedienen. Ook kunnen wij de doeken vernieuwen van uw zonwering, waardoor ze weer zo goed als nieuw zijn. Als u de kosten of mogelijkheden hiervan wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over de vouwgordijnen of wilt u meer weten over de services die wij aanbieden? Dan kunt u altijd contact opnemen. Natuurlijk kunt u ook gewoon binnen lopen. Tot snel bij Venster Center!