Zonnescherm knikarm

Wanneer u op zoek bent naar een zonnescherm knikarm, dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres! Venster Center in Dordrecht is al jaren de specialist in effectieve en stijlvolle zonwering voor uw woning, kantoor of werkplaats. In onze showroom kunnen wij u de mogelijkheden laten zien. 

Knikarmschermen zijn een moderne vorm van zonwering, deze soort zonwering is ideaal wanneer u zonwering nodig heeft boven een vrije doorloop. Doordat de steunen vlak onder het scherm hangen, geeft dit geen beperkingen om er onder door te lopen. Ze worden dan ook vaak gebruikt aan de begane grond van woningen, bijvoorbeeld boven terrassen.

Zonnescherm knikarm bij Venster Center

De juiste zonwering zorgt niet alleen voor een aangename, verkoelende schaduw, maar draagt ook bij aan energiebesparing bij panden met airconditioning.

Venster Center heeft een breed assortiment aan zonwering. Zo bieden wij verschillende kleuren en verschillende patronen aan. Natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor een effen knikarmscherm. Naast de kleuren kunnen de metalen delen van zonwering ook nog in elke andere kleur geleverd worden. En ook bestaat de mogelijkheid om met zonweringdoeken met  hoge UV-beschermingsfactor de zonne-energie – die nog door het doek heen komt – extra te reduceren. Kortom, veel mogelijkheden!