Zonwering buiten Dordrecht

Voor Zonwering buiten Dordrecht bent u bij Venster Center aan het juiste adres! In de Drechtsteden is Venster Center uw ervaren partner voor een effectieve en stijlvolle zonwering voor uw woning, kantoor of werkplaats.

Zonwering is er in vele soorten en maten. Venster Center biedt een uitgebreid kleurenpalet van zonweringsdoeken in een rijke schakering van blokstrepen, fantasiedessins of effen doeken. Ook bestaat de mogelijkheid om met speciale zonweringsdoeken, met hoge UV-beschermingsfactor de zonne-energie – die nog door het zonweringsdoek heen gaat – extra te reduceren. Naast enkele standaard RAL-kleuren kunnen de metalen of houten delen van zonwering ook in elke andere kleur geleverd worden.

Zonwering buiten Dordrecht

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

Zonwering buiten Dordrecht

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Zonwering buiten Dordrecht

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Zonwering buiten Dordrecht

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Zonwering buiten Dordrecht

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen. 

Zonwering buiten Dordrecht | Kwaliteit en comfort

De zon kan op een hinderlijke manier uw woning, kantoor of werkplaats binnen schijnen. Dat zorgt bijvoorbeeld voor een vervelende weerkaatsing van licht op een beeldscherm of het belemmert een goed zicht naar buiten. Zonwering is hiervoor de oplossing!

Zonwering wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Daarom is kwaliteit van essentieel belang. Alleen de combinatie van degelijke kwaliteit, optimale montage en fraaie vormgeving garandeert u jarenlang gebruiksplezier. Venster Center monteert alle systemen met een handbediening of elektrische bediening met draaischakelaar of afstandsbediening. Voor een volautomatische bediening kan een zon- en windautomaat geïnstalleerd worden. Bovendien kan alle zonwering deel uitmaken van een Somfy Home Motion systeem, waardoor u met uw smartphone uw zonwering, eventuele rolluiken, binnen- of buitenverlichting, alarminstelling en garagedeur kunt bedienen. Ook als u niet thuis bent!

Voor een afgewogen keuze raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze showroom. We laten u graag de verschillende mogelijkheden van zonwering qua stijl, materiaal en gebruiksgemak zien. Van harte welkom bij Venster Center in Dordrecht!