Zonwering Drechtsteden

Bent u op zoek naar een goede winkel voor uw zonwering Drechtsteden? Venster Center is de juiste keuze voor u! wij hebben zonwering in allerlei verschillende soorten en maten. Bij ons kunt u terecht voor o.a. knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, screens, serrezonwering en rolluiken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom langs in onze showroom of neem contact op.

Zonwering Drechtsteden | Venster Center is uw partner!

Venster Center Dordrecht heeft zoals hierboven benoemd een groot aanbod aan zonnewering. Bij ons heeft u naast de keuze aan verschillende type schermen ook nog een de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet van zonweringsdoeken. Zo hebben wij fantasiedessins, rijke schakering van blokstrepen of gewoon mooie effen doeken. Bovendien kunt u kiezen voor onze speciale zonweringsdoeken die over een hoge UV-beschermingsfactor de zonne-energie – die nog door het zonweringdoek heen gaat – extra te reduceren.

Niet alleen voor de zonweringsdoeken heeft u een ruime keuze, maar ook de metalen of houten delen van de zonwering kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. Een van de voordelen van zonwering is natuurlijk de verkoelende schaduw. Wist u ook dat bij panden met airconditioning, zonwering zorgt voor energiebesparing? Nog een uitstekende reden om zonwering op uw pand aan te brengen.

Zonwering buiten Dordrecht

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

Zonwering buiten Dordrecht

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Zonwering buiten Dordrecht

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Zonwering buiten Dordrecht

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Zonwering buiten Dordrecht

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen. 

Over Venster Center

Met onze 25 jaar ervaring in de business zijn wij actief in de Drechtsteden. Wij installeren niet allen producten bij u thuis, maar komen ook graag langs bij winkels én bedrijven. Zo ontvangt u altijd deskundig advies van één van onze adviseurs. Heeft u een keuze kunnen maken dan komen onze goed opgeleide monteurs bij u langs om u te verzekeren van een uitstekend resultaat. Service en kwaliteit, dat is onze kracht! Dat is Venster Center!

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u nog vragen over de juiste zonwering Drechtsteden? Neem dan gerust contact met ons op! Ook kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom in Dordrecht. Hier kunnen wij u voorzien van advies op maat en u ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.