Zonwering Papendrecht

Bent u op zoek naar zonwering Papendrecht? De zon kan op een hinderlijke manier uw woning, kantoor of werkplaats binnen schijnen. Denk aan de vervelende weerkaatsing van licht op een beeldscherm of tv. Of het belemmert een goed zicht naar buiten. In de regio van Papendrecht is Venster Center uw ervaren partner voor een zonwering voor uw woning, kantoor of werkplaats.

Zonwering is er in verschillende soorten en maten. Venster Center in Dordrecht biedt een uitgebreid assortiment aan kleuren in doeken. Voorbeelden zijn blokstrepen, fantasiedessins of effen doeken. Ook bestaat de mogelijkheid om speciale UV zonweringsdoeken te kiezen. De zonne-energie – die nog door het zonweringsdoek heen gaat – wordt met deze doeken extra gereduceerd. Naast enkele standaard RAL-kleuren kunnen de metalen of houten delen van zonwering ook in elke andere kleur worden geleverd.

Zonwering Papendrecht

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Zonwering Papendrecht

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Zonwering Papendrecht

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Zonwering Papendrecht

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen. 

Zonwering Papendrecht | Grote keuze in uitvoering

De juiste zonwering zorgt voor een aangename, verkoelende schaduw, en draagt bij aan de energiebesparing van panden met airconditioning. Venster Center biedt een breed assortiment aan:

Een knikarmscherm is geschikt voor zonwering op een terras. Dit komt door de obstakel vrije onderdoorloop. Een uitvalscherm is door zijn compacte vorm geschikt als zonwering voor slaapkamers. Screens zijn uitermate geschikt in regen en wind gevoelige kanten van uw woning of pand. Markiezen leveren, naast de perfecte zonwering, een toegevoegde waarde aan de uitstraling van uw woning of pand. U kunt ook voor permanente zonwering kiezen, zoals een terrasoverkapping met eventuele ingebouwde verlichting en terrasverwarming. Als laatste kunt u met serre zonwering het klimaat in uw serre aangenaam beïnvloeden.

Kwaliteit en comfort

Zonwering wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Vandaar dat kwaliteit van essentieel belang is. Alleen de combinatie van degelijke kwaliteit, optimale montage en fraaie vormgeving garandeert u jarenlang gebruiksplezier. Venster Center is hier uw perfecte partner voor. Wij nemen alle zorgen uit handen en vertrekken niet voordat alles optimaal werkend is.

Contact opnemen

U bent van harte welkom in onze showroom en kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.