Zonwering rolluik

Bent u op zoek naar zonwering rolluik? Dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres! Venster Center is al jaren dé specialist op het gebied van zonwering. U kunt bij ons onder andere terecht voor rolluiken, markiezen, knikamschermen, uitvalschermen, screens en meer! In Dordrecht hebben wij een showroom waar u ons aanbod kunt komen bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen! U kunt u direct een afspraak inplannen om langs te komen in onze showroom. 

Rolluiken worden voornamelijk ingezet voor het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo kunt u de ruimtes binnen uw woning of kantoor verduisteren. De rolluiken van Venster Center Dordrecht bieden bovendien ook een uitstekende warmte– en koude-isolatie en houden omgevingslawaai (deels) buiten de deur. Naast deze eigenschappen hebben ze bovendien een uitstekende inbraakpreventieve werking. Ramen en deuren met rolluiken zijn namelijk veel lastiger open te krijgen door ongewenste bezoekers. Een mooie bijkomstigheid!

Zonwering buiten Dordrecht

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

Zonwering buiten Dordrecht

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Zonwering buiten Dordrecht

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Zonwering buiten Dordrecht

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Zonwering buiten Dordrecht

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

Zonwering rolluik

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen. 

Zonwering rolluik | Venster Center is uw partner!

Rolluiken worden blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. De kwaliteit is daarom van belang. De kasten, geleiders en pantsers zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Een combinatie van twee of meer kleuren in één rolluik kan zonder meerprijs worden gemaakt. In onze showroom laten wij u graag de kwaliteit en opties voor de vormgeving zien. We garanderen u jarenlang plezier door de combinatie van kwaliteit, optimale montage en vormgeving!

Kiest u voor gemak? Dat kan door middel van een Somfy Home Motion systeem. Hiermee kunt u de rolluiken uw smartphone bedienen. Ook als u niet thuis bent! Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Laat het ons weten! Onze specialisten zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wil u liever even bellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ons bereiken op 078 61 61 292.

Wij zien u graag in onze showroom in Dordrecht!