Zonwering uitvalscherm

Voor Zonwering uitvalscherm gaat u naar Venster Center! Of u nu uitvalschermen voor uw huis of voor op kantoor zoekt, Venster Center heeft een groot aanbod en zo zijn er altijd uitvalschermen die aan uw wensen voldoen. In Dordrecht hebben wij een showroom waar u ons aanbod kunt komen bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen! U kunt u direct een afspraak inplannen om langs te komen in onze showroom. 

Uitvalschermen zijn de meest klassieke vorm van zonwering. Door de eenvoudigheid zijn ze vrijwel overal gemakkelijk te monteren.  Het scherm houdt niet alleen de warmte buiten, het zorgt hiernaast ook voor een mooie uitstraling van uw woning. Door de stevige constructie zijn uitvalschermen windvast. Ze zijn ideaal voor een klimaat als in Nederland.

Zonwering buiten Dordrecht

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

Zonwering uitvalscherm

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Zonwering buiten Dordrecht

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Zonwering buiten Dordrecht

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Zonwering buiten Dordrecht

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen. 

Zonwering uitvalscherm | Venster Center is uw partner!

Uitvalschermen zijn een eenvoudige, maar zeer effectieve vorm van zonwering. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Dit komt door de balken aan de zijkant waar het scherm mede op steunt.

Wij bieden u een uitgebreid keurenpakket van doeken voor de schermen aan, daarnaast zijn ze beschikbaar in diverse soorten en maten zodat er altijd is bij zit wat bij uw wensen past!

Heeft u nog vragen?

Heeft u interesse in uitvalschermen? En wilt u deze in de showroom bekijken? Maak dan een afspraak! U kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen bij vragen. Onze specialisten zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wil u liever even bellen? U kunt ons bereiken op 078 61 61 292.