Glas reparatie

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Professioneel glas reparatie door Venster Center

Expert in glaswerkzaamheden

Is er een glasschade aan uw huis of bedrijf? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Schade in uw ruit kan op elk moment verder barsten. Door het glas zo snel mogelijk te repareren voorkomt u dat de ruit verder kan barsten. Venster Center Dordrecht is een vakkundig glasherstel bedrijf dat u snel en vakkundig op locatie kan helpen.

Glas repareren of vervangen?

Bij een beschadiging in uw ruit heeft u de keuze om de complete ruit te vervangen of de scheur/barst te laten repareren. Deze beslissing is afhankelijk van diverse factoren, zoals de oorzaak van de schade, de status van het raam en het beschikbare budget.

Als eerste is het belangrijk de ernst van de schade op te nemen. Een kleine scheur, barst of problemen met het kozijn kan makkelijk worden opgelost. Kleine krassen of breuken kunnen wij oplossen door het glas te repareren. Dit doen wij met speciale glaslijm of kunsthars. Het raam wordt gerepareerd zonder het compleet te vervangen.

Bij grote schade zoals enorme scheuren en breuken kan het beter zijn om de volledige ruit te vervangen. Dit hangt ook samen met de veiligheid en isolatie. Grote scheuren kunnen wij niet repareren en zorgen voor verlies van warmte. Na 20 jaar of ouder adviseren wij altijd de volledige ruit te vervangen. Bij het kiezen van nieuwe ruiten is het belangrijk om rekening te houden met de isolatie. Bij Venster Center Dordrecht bieden we zowel dubbelglas als HR++ glas aan, waardoor de warmte langer binnen blijft dankzij de isolerende werking.

De verschillende soorten glas

Bij Venster Center Dordrecht bieden we een breed assortiment aan glas, variërend van enkel glas tot triple glas. Enkel glas is de basissoort van alle glassoorten. Voor een verbeterde isolatie kunt u kiezen voor dubbelglas, dat aanzienlijk beter isoleert, waardoor u minder hoeft te verwarmen. Voor extra isolatie zijn HR++ en tripple glas aangeraden. HR++ glas bestaat uit een dubbele glas plaat met isolerende coating. Onder de term triple glas bestaan ruiten uit 3 glasplaten inclusief een coating waardoor de isolatiewaarde verdrievoudigd.

De kosten van glasreparatie en glas vervanging

Bij Venster Center Dordrecht bieden wij diverse mogelijkheden om uw glas te repareren. Afhankelijk van de ernst en grootte van de schade stellen wij voor u een passende offerte op. Onze experts zorgen voor een snelle en professionele glas reparatie in de regio Dordrecht; wij zorgen ervoor dat een van onze specialisten snel ter plaatse is om de schade vakkundig te herstellen of uw ramen te vervangen.

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Het belang van snel glasherstel

Beschadigd glas kan een reeks problemen met zich meebrengen, waaronder veiligheidsrisico’s, energieverlies en verlies van esthetiek. Daarom is snel glasherstel van essentieel belang. Onze experts begrijpen de urgentie en reageren snel om uw problemen aan te pakken. Of het nu gaat om een gebroken ruit, een gebarsten raam of een ander glasgerelateerd probleem, onze ervaren glaszetters staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor Venster Center als glashersteller?

Ervaren en deskundige glaszetters: Ons team van glaszetters heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van glasherstel. Ze zorgen voor een professionele en kwalitatieve afhandeling van elk project.
Snelle en efficiënte service: Bij Venster Center begrijpen we dat glasherstel snel moet gebeuren. We streven ernaar om binnen een kort tijdsbestek de reparatie uit te voeren, zodat u niet lang hoeft te wachten.
Hoogwaardige materialen: We maken gebruik van hoogwaardige glasmaterialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor bent u verzekerd van duurzaamheid en een lange levensduur van het gerepareerde glas.

Neem contact op voor glasherstel service door Venster Center

Wanneer u glasherstel nodig heeft, staan wij paraat om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze glasherstel service, een offerte op maat, of om een afspraak te maken met een van onze experts.