Zonwering

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Zonwering en rolluiken kopen bij een expert

Alle soorten zonwering op een rijtje

De zon kan op een hinderlijke manier uw woning, kantoor of werkplaats binnen schijnen. Dat zorgt bijvoorbeeld voor een vervelende weerkaatsing van licht op een beeldscherm of het belemmert een goed zicht naar buiten. In het Drechtstedengebied is Venster Center Dordrecht uw ervaren partner voor een effectieve en stijlvolle zonwering en rolluiken voor uw woning, kantoor of werkplaats. Wij bieden zowel binnenzonwering als buitenzonwering op maat gemaakt voor uw woning of bedrijfspand.

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markiezen maakt u uw woning of kantoor af.

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen.

Zonweringsdoeken zijn de perfecte oplossing voor het reguleren van licht en temperatuur. Bij Venster Center vindt u stijlvolle, duurzame en uiterst functionele zonweringsdoeken.

Welk type zonwering en rolluiken past bij u?

Zonwering buiten op maat

Zonwering is er in vele soorten en maten. Venster Center in Dordrecht biedt een uitgebreid kleurenpallet van zonweringdoeken in een rijke schakering van blokstrepen, fantasiedessins of effen doeken. Ook bestaat de mogelijkheid om met speciale zonweringdoeken, met hoge UV-beschermingsfactor de zonne-energie – die nog door het zonweringdoek heen gaat – extra te reduceren. Naast enkele standaard RAL-kleuren kunnen de metalen of houten delen van zonwering ook in elke andere kleur geleverd worden. De juiste zonwering zorgt niet alleen voor een aangename, verkoelende schaduw, maar draagt ook bij aan energiebesparing bij panden met airconditioning. Venster Center biedt daarom een breed assortiment aan.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn rolluiken bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen of als zonwering in woon- of werkvertrekken. Daarbij heeft zonwering ook een isolerende functie. De rolluiken van Venster Center Dordrecht bieden bovendien ook een uitstekende warmte– en koude-isolatie en houden omgevingslawaai (deels) buiten de deur. Naast de genoemde eigenschappen hebben rolluiken bovendien een uitstekende inbraakpreventieve werking, zeker als uw gehele woning of kantoor van rolluiken is voorzien. Ramen en deuren met rolluiken zijn namelijk veel lastiger open te krijgen door ongewenste bezoekers. Een mooie bijkomstigheid!

  • Goed koel houden
  • Goed voor energiebesparing toevoegen

Verschillende bedieningsmogelijkheden 

Van alle gemakken voorzien!

Al onze zonwering zijn zonder uitzondering maatwerk-producten. Wanneer u op meer comfort bent gesteld – gaat de voorkeur uit naar elektrische bediening. Tot slot kan uw zonwering deel uitmaken van een Somfy Connectivity systeem, waardoor u met uw smartphone uw binnen- of buitenverlichting, zonwering en/of garagedeur kunt bedienen. Ook als u niet thuis bent!

Ook op zoek naar (isolatie)glas, raamhorren of raamdecoratie? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!