Voor kunststof kozijnen

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

Wij zijn expert in

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Voor raamdecoratie op kunststof kozijnen en aluminium kozijnen hebben wij de speciale Select Line. Deze raamdecoratie kan zonder boren of schroeven binnen op de kozijnen gemonteerd worden. De montage is door middel van een mooi aluminium frame, wat in de hoeken keurig in verstek is gemaakt, zonder kunststof koppel-hoekjes. Alles is dus mooi uit aluminium, in de kleur van uw kozijn. Er is ook een mogelijkheid tot Lamella. Dat geeft de uitstraling en sfeer van shutters. Dit heeft de uitstraling van lamellen, echter zijn deze alleen kantelbaar en kunnen niet opgetrokken worden. Lamella is in alle trendy kleuren mogelijk. De raamdecoratie voor kunststof kozijnen uit de Select Line wordt op het kozijn bevestigd met magneetband voor een schitterend resultaat.

Als u kiest voor de plissegordijnen SP-Select Line met een top-down of dag & nacht functie of voor de mooie jaloezieën J-Select Line dan is de bediening met een klein greepje. Of u heeft liever de rolgordijnen R-Select Line met een kleine ketting bediening? Wat u ook kiest, de VC Select Line raamdecoratie op kunststof kozijnen geeft een mooi en sfeervol resultaat voor uw interieur.

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Bij Venster Center

Wanneer u kiest voor raamdecoratie op kunststof kozijnen heeft u keuze uit de volgende opties: verduisterend, lichtdoorlatend maar niet doorschijnend, zonwerend en decoratief doorschijnend. Daarnaast is de raamdecoratie:

  • Geschikt voor kunststof en houten kozijnen;
  • Zonder boren of schroeven te monteren;
  • Kan in elke gewenste stand geschoven worden;
  • Het raam kan altijd maximaal geopend worden;
  • Ventilatieroosters zijn nooit meer afgesloten;
  • Eenvoudig ramen te reinigen door frame te verwijderen;
  • Te verkrijgen met een geplisserde stof of aluminium lamellen.

Meer informatie?

In onze showroom kunt u zich laten overtuigen van de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving van onze raamdecoratie op kunststof of aluminium kozijnen. Ook kunt u altijd telefonisch of via de website contact met ons opnemen voor meer informatie! Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht.

Ook op zoek naar garagedeurenzonwering of raamhorren? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!