Raamdecoratie kunststof kozijnen

 • Geen aanbetaling

 • Na montage ontvangt u per mail de factuur

 • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Stijlvolle raamdecoratie voor kunststof kozijnen bij Venster Center

Ontdek de mogelijkheden

Bent u opzoek naar raamdecoratie die perfect past bij uw kunststof kozijnen? Bij Venster Center bieden we een breed assortiment aan stijlvolle en functionele raambekleding voor kunststof kozijnen. Wanneer het gaat om het monteren van raambekleding, vereist dit vaak boren of schroeven. Bij kunststof kozijnen vermijdt u dit liever, aangezien sporen van boren of schroeven vrijwel niet te verdoezelen zijn. Onze uitgebreide selectie van raamdecoratie is speciaal ontworpen om perfect te passen bij kunststof kozijnen, waarbij functionaliteit, stijl en duurzaamheid samenkomen.

Ontdek hoe u uw kunststof ramen kunt verfraaien met de beste raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

DE OPTIES VOOR RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie verkrijgbaar, elk met zijn eigen unieke voordelen en nadelen. Hier zijn enkele van de meest populaire soorten raamdecoratie voor kunststof kozijnen:

 • Plisségordijnen kunststof kozijn (zonder boren): Deze stijlvolle en geplooide gordijn past perfect bij kunststofkozijnen en bieden een strakke uitstraling.
 • Jaloezieën kunststof kozijnen: Kies uit ons assortiment houten of aluminium jaloezieën die een warme uitstraling geven aan uw kunststof kozijnen.
 • Rolgordijn voor kunststof kozijn: De simpele en functionele rolgordijnen geven uw ruimte een eigentijdse uitstraling.
 • Lamella als shutters: Dit geeft een vergelijkbare uitstraling en sfeer als shutters, maar de Lamella zijn alleen kantelbaar en niet op te trekken.

Wanneer u kiest voor raamdecoratie op kunststof kozijnen heeft u keuze uit de volgende opties: verduisterend, lichtdoorlatend maar niet doorschijnend, zonwerend en decoratief doorschijnend.

Select-Line voor kunststof- en aluminium kozijnen

Het S-Line raamdecoratie systeem van Venster Center voor kunststofkozijnen is, net als klikgordijn en easyclick, de beste oplossing voor uw kunststof of aluminium kozijnen. Het gordijn kan moeiteloos binnen op de kozijnen worden gemonteerd zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een fraai aluminium frame dat naadloos in verstek is vervaardigd voor een strakke uitstraling, zonder gebruik van kunststof koppel-hoekjes. Alles is vakkundig vervaardigd van aluminium en wordt aangepast aan de kleur van uw kozijn.

Wanneer u kiest voor onze plisségordijnen SP-Select Line met top-down of dag & nacht functie, of voor onze prachtige jaloezieën J-Select Line, is de bediening uiterst eenvoudig met een klein greepje. Gaat uw voorkeur uit naar de rolgordijnen R-Select Line met een kleine kettingbediening? Dan is dit ook mogelijk! Wat uw voorkeur ook is, de VC Select Line raamdecoratie voor kunststof kozijnen zorgt voor een fraai en sfeervol resultaat in uw interieur.

We bieden ook de optie van Lamella aan. Dit geeft een vergelijkbare uitstraling en sfeer als shutters, maar de Lamella zijn alleen kantelbaar en niet op te trekken. Lamella is verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Onze raamdecoratie voor kunststof kozijnen uit de Select Line wordt bevestigd op het kozijn met magneetband of een kliksysteem voor een prachtig eindresultaat.

Een impressie van raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

De voordelen van raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden talloze voordelen, waaronder duurzaamheid en onderhoudsgemak. Bij Venster Center bieden we raamdecoratie die naadloos aansluit bij deze eigenschappen:

 • Geschikt voor kunststof en houten kozijnen;
 • Zonder boren of schroeven te monteren;
 • Kan in elke gewenste stand geschoven worden;
 • Het raam kan altijd maximaal geopend worden;
 • Ventilatieroosters zijn nooit meer afgesloten;
 • Eenvoudig ramen te reinigen door frame te verwijderen;
 • Te verkrijgen met een geplisserde stof of aluminium lamellen.

Meer informatie over raamdecoratie kunststof kozijnen?

Transformeer uw kunststof kozijnen met onze stijlvolle raamdecoratieoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of om een afspraak te maken met een van onze experts. In onze showroom kunt u zich laten overtuigen van de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving van onze raamdecoratie op kunststof of aluminium kozijnen.  Ontdek hoe Venster Center uw huis kan verbeteren met hoogwaardige gordijnen die perfect passen bij uw kunststof kozijnen. Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht.

Ook op zoek naar garagedeurenzonwering of raamhorren? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!

Glasbreuk en/of thermische-glasbreuk is niet voor onze verantwoording en is niet voor onze aansprakelijkheid.
U dient zelf de voorschriften te handhaven m.b.t. het plaatsen van raamdecoratie bij u beglazing.