Rolluiken

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

De voordelen van rolluiken

Venster Center is expert in rolluiken

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht, maar rolluiken zorgen daarnaast ook voor een uitstekende isolatie. Tevens houden ze omgevingslawaai (deels) buiten de deur. Verder hebben rolluiken een uitstekende inbraakpreventieve werking. Ze vormen een extra obstakel voor potentiële inbrekers, waardoor uw pand beter beveiligd is. Bovendien houden ze nieuwsgierige blikken van buitenaf tegen, waardoor u in alle rust kunt genieten van uw privacy.

Rolluiken als isolatie

Rolluiken hebben één belangrijk voordeel, ze zorgen voor een uitstekende isolatie van uw woning. Ze zijn in de zomer en winter functioneel als isolatiemateriaal. In de zomer zorgen rolluiken ervoor dat ze de warmte en het zonlicht tegengehouden. Hierdoor zal de temperatuur in uw woning verlagen en blijft uw woning met hoge temperaturen comfortabel koel!

Daarnaast zijn rolluiken ook functioneel voor isolatie in de winter. Ze zorgen ervoor dat de warmte binnen wordt gehouden in uw woning. Als u het rolluik volledig sluit kan dit zorgen voor 10% tot 40% extra isolatiewaarde bovenop uw huidige glas. De voordelen hiervan zijn dat u minder stookkosten hoeft te maken en dus bespaart op de energierekening.

Verduisterend en anti-inbraak

Rolluiken zorgen daarnaast voor een verduisterend effect in uw woning. Dit is ideaal bij slaapkamers om nachts comfortabel te kunnen slapen in een donkere kamer. Dit bevordert uw nachtrust, waarbij rolluiken ook geluiddempend werken tijdens het slapen.

Om privacy te waarborgen en inbraak te voorkomen zijn rolluiken een passende oplossing. Ze zorgen namelijk voor een extra beveiligslaag voordat potentiële inbrekers uw woning kunnen betreden. Dit zorgt ervoor dat uw woning of (bedrijfs)pand extra wordt beveiligd. Het is voor inbrekers extra lastig om een rolluik open te breken en het weerhoud inbraken. Tot slot zijn rolluiken tijdens vakantieperiodes ideaal en waarborgen ze uw privacy te allen tijden.

SOLAR rolluiken op zonne-energie

Onze SOLAR rolluiken op zonne-energie zijn de perfecte combinatie van technologie en duurzaamheid. De rolluiken op zonne-energie werken met een onzichtbaar weggewerkte oplaadbare batterij. Het kleine zwarte SOLAR paneeltje zit buiten op het kastje van het rolluik gemonteerd. De innovatieve rolluiken zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen, waardoor ze volledig zelfvoorzienend zijn en geen externe stroomvoorziening nodig hebben. Binnen in uw woning zullen er dus geen kabelgoten of schakelaars gemonteerd worden. U kunt de rolluiken bedienen met een kleine handzender. Met SOLAR rolluiken op zonne-energie geniet u niet alleen van maximale privacy en veiligheid, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst. Ontdek de moderne technologie en milieuvriendelijke voordelen van SOLAR rolluiken bij Venster Center!

ID Solar OR rolluiken met kantelbare lamellen

De ID Solar OR rolluiken zijn uniek in zijn soort. Door de kantelbare lamellen is het lichtinval en de ventilatie zelf te regelen. Deze lamellen zijn niet volledig verduisterd. De ID Solar OR Bubendorff rolluiken zijn in de eerste plaats voor de warmtewering en lichtregulatie. Met bijna 20 jaar ervaring is het een zorgeloos product. De ID solar OR rolluiken kunnen op alle gevels gebruikt worden: Noord, Oost, Zuid of West. Normaal daglicht is al genoeg om de accu op te laden.

Het rolluik werkt op een Solar motor, waarbij het zonnepaneel keurig is geïntegreerd in het design. Het rolluik is ook voorzien van een accu, waardoor deze ook werkt bij stroomuitval. De ID rolluiken zijn volledig vergrendeld in gesloten positie en kunnen niet worden opgetild. Veilig en zonwerend dus!

Venster Center Dordrecht Solar Rolluiken
Rolluiken antraciet solar van Venster Center Dordrecht

Een impressie van diverse rolluiken

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Beproefde kwaliteit aan rolluiken

De techniek van de rolluiken van Venster Center Dordrecht is van beproefde kwaliteit. Het lamellen pantser loopt tussen twee aluminium geleiders, voorzien van een PVC-voering. Deze voering zorgt voor vrijwel geluidloze beweging. De aluminium lamellen zijn bovendien gevuld met hoogwaardig polyurethaanschuim, waardoor ze strak zijn vormgegeven en keurig op elkaar aansluiten. In opgetrokken toestand verdwijnt het pantser vrijwel in zijn geheel in de bovenkast. Deze kasten zijn verkrijgbaar in een grote variëteit van maten en uitvoeringen.

Rolluik design naar uw wensen

Rolluiken worden blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Daarom is de kwaliteit van het moffelwerk van essentieel belang. De kasten, geleiders en pantsers zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Een combinatie van twee of meer kleuren in één rolluik kan zonder meerprijs worden gemaakt. Het is net wat u mooi vindt.

In onze fraaie showroom in Dordrecht tonen wij u graag de kwaliteit en vormgeving van onze rolluiken. Alleen de combinatie van degelijke kwaliteit, optimale montage en fraaie vormgeving garandeert u jarenlang gebruiksplezier.

De kosten van rolluiken

De kosten voor rolluiken zijn afhankelijk van verschillende factoren. Rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zowel met handmatige bediening als elektrische bediening. U kunt zelf bepalen op welke manier u de rolluiken wilt bedienen. Rolluiken met handmatige bediening zijn relatief goedkoper dan rolluiken met elektrische bediening. Afhankelijk van uw wensen, behoeftes en afmetingen kunnen wij voor u een passende offerte samenstellen.

Daarnaast bieden wij ook de volledige montage van rolluiken bij Venster Center Dordrecht.

Verschillende bedieningsmogelijkheden 

Van alle gemakken voorzien!

Onze rolluiken zijn zonder uitzondering maatwerk-producten, die op diverse manieren kunnen worden bediend. Bij handbediening kunt u kiezen uit een band-, koord- of staaldraadbediening met een opwindwerk. Een andere optie betreft bediening met een oogwindwerk met slingerstang. Voor grotere soorten – of wanneer u op meer comfort bent gesteld – gaat de voorkeur uit naar elektrische bediening door middel van een draaischakelaar of afstandsbediening. Tot slot kunnen uw rolluiken deel uitmaken van een Somfy Connectivity systeem systeem, waardoor u met uw smartphone uw rolluiken, binnen- of buitenverlichting, zonwering en/of garagedeur kunt bedienen. Ook als u niet thuis bent!

Ook op zoek naar (isolatie)glas, raamhorren of raamdecoratie? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!

Rolluiken bij Venster Center in Dordrecht

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Dordrecht staan de meest type rolluiken gepresenteerd. Laat u overtuigen van de uitstekende kwaliteit en  diverse design mogelijkheden!

De montage-omstandigheden kunnen per rolluiken variëren, daarom nodigen wij u uit om vrijblijvend een afspraak te maken met onze buitendienst. We staan klaar om u thuis van advies te voorzien. Bij Venster Center zijn we gespecialiseerd in rolluiken in het Drechtstedengebied.

Bent u op zoek naar rolluiken voor uw woning of bedrijfspand? U vindt het bij Venster Center Dordrecht!