Rolluiken

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

De voordelen van rolluiken

Venster Center is expert in rolluiken

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht, maar rolluiken zorgen daarnaast ook voor een uitstekende isolatie. Tevens houden ze omgevingslawaai (deels) buiten de deur. Verder hebben rolluiken een uitstekende inbraakpreventieve werking. Ze vormen een extra obstakel voor potentiële inbrekers, waardoor uw pand beter beveiligd is. Bovendien houden ze nieuwsgierige blikken van buitenaf tegen, waardoor u in alle rust kunt genieten van uw privacy.

SOLAR rolluiken op zonne-energie

Onze SOLAR rolluiken op zonne-energie zijn de perfecte combinatie van technologie en duurzaamheid. De rolluiken op zonne-energie worden met een onzichtbaar weggewerkte oplaadbare batterij worden uitgevoerd. Het kleine zwarte SOLAR paneeltje zit buiten op het kastje van het rolluik gemonteerd. De innovatieve rolluiken zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen, waardoor ze volledig zelfvoorzienend zijn en geen externe stroomvoorziening nodig hebben. Binnen in uw woning zullen er dus geen kabelgoten of schakelaars gemonteerd worden. U kunt de rolluiken bedienen met een mooie kleine handzender. Met SOLAR rolluiken op zonne-energie geniet u niet alleen van maximale privacy en veiligheid, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst. Ontdek de moderne technologie en milieuvriendelijke voordelen van SOLAR rolluiken bij Venster Center!

ID Solar OR rolluiken met kantelbare lamellen

Deze lamellen zijn uniek in zijn soort. Door de kantelbare lamellen is de licht-inval en de ventilatie zelf te regelen. Het zijn geen volledig verduisterende lamellen, de lichtspleten kunnen variëren naargelang de grote ,ook kunnen rolluiken met zelfde afmetingen verschillende kiertjes hebben.
De ID Solar OR  Bubendorff rolluiken zijn in de eerste plaats voor de warmte wering en licht regulatie. Door de bijna 20 jaar ervaring is het een zorgeloos product. De ID solar OR rolluiken kunnen op alle gevels gebruikt worden, Noord,Oost, Zuid of West. Normaal daglicht is al genoeg om de accu op te laden. Het rolluik werkt op een Solar motor en het zonnepaneel in keurig geintegreerd  en zit vlak met de kap van het rolluik en steekt dus niet uit . Door de accu werk ook het rolluik, bij stroomuitval. De ID rolluiken zijn volledig vergrendeld in gesloten positie en kunnen niet worden opgetild.

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Beproefde kwaliteit aan rolluiken

De techniek van de rolluiken van Venster Center Dordrecht is van beproefde kwaliteit. Het lamellen pantser loopt tussen twee aluminium geleiders, voorzien van een PVC-voering. Deze voering zorgt voor vrijwel geluidloze beweging. De aluminium lamellen zijn bovendien gevuld met hoogwaardig polyurethaanschuim, waardoor ze strak zijn vormgegeven en keurig op elkaar aansluiten. In opgetrokken toestand verdwijnt het pantser vrijwel in zijn geheel in de bovenkast. Deze kasten zijn verkrijgbaar in een grote variëteit van maten en uitvoeringen.

Rolluik design naar uw wensen

Rolluiken worden blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Daarom is de kwaliteit van het moffelwerk van essentieel belang. De kasten, geleiders en pantsers zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Een combinatie van twee of meer kleuren in één rolluik kan zonder meerprijs worden gemaakt. Het is net wat u mooi vindt.

In onze fraaie showroom tonen wij u graag de kwaliteit en vormgeving van onze rolluiken. Alleen de combinatie van degelijke kwaliteit, optimale montage en fraaie vormgeving garandeert u jarenlang gebruiksplezier.

Verschillende bedieningsmogelijkheden 

Van alle gemakken voorzien!

Onze rolluiken zijn zonder uitzondering maatwerk-producten, die op diverse manieren kunnen worden bediend. Bij handbediening kunt u kiezen uit een band-, koord- of staaldraadbediening met een opwindwerk. Een andere optie betreft bediening met een oogwindwerk met slingerstang. Voor grotere soorten – of wanneer u op meer comfort bent gesteld – gaat de voorkeur uit naar elektrische bediening door middel van een draaischakelaar of afstandsbediening. Tot slot kunnen uw rolluiken deel uitmaken van een Somfy Connectivity systeem systeem, waardoor u met uw smartphone uw rolluiken, binnen- of buitenverlichting, zonwering en/of garagedeur kunt bedienen. Ook als u niet thuis bent!

Ook op zoek naar (isolatie)glas, raamhorren of raamdecoratie? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!