Raamdecoratie

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Venster Center dé specialist in raamdecoratie

Verschillende mogelijkheden

Raamdecoratie maakt een huis af. Het levert een belangrijke bijdrage aan huiselijkheid en maakt het mogelijk om lichtinval te reguleren. De kleur en het type raamdecoratie dienen te passen bij uw interieur. In het Drechtstedengebied raakt u bij Venster Center Dordrecht geïnspireerd door de vele mogelijkheden op het gebied van raamdecoraties.

Soorten raamdecoratie

Rolgordijnen zijn een geliefde vorm van raamdecoratie. En niet voor niets! Door de vele mogelijkheden brengt u de gewenste sfeer in huis en reguleert u de lichtinval en uw privacy.

Luxaflex is een ideale vorm van zonwering voor grote raampartijen en schuifpuien. U reguleert heel gemakkelijk de lichtinval in een ruimte. Beschikbaar in diverse materialen.

Voor raamdecoratie op kunststof kozijnen en aluminium kozijnen hebben wij de speciale Select Line. Deze raamdecoratie kan zonder boren of schroeven binnen op de kozijnen gemonteerd worden.

Plissegordijnen zijn verticaal verschuifbare gordijnen. In vergelijking met rolgordijnen kunnen plissegordijnen op elke stand gezet worden. Dit betekent dat u het gordijn bijvoorbeeld ook alleen aan de onderkant van uw raam kan zetten, of juist in het midden.

Raamdecoratie voor iedere stijl

Raamdecoraties zijn er in vele soorten en maten. Venster Center Dordrecht beschikt over een groot assortiment raamdecoraties, van klassiek tot modern:

  • Duo rolgordijnen: combineren sfeer en stijl in één product. Door twee lagen stof – met horizontale transparante en niet-transparante banen – ten opzichte van elkaar te bewegen, kan de lichtinval gereguleerd worden.
    Onze collectie duo gordijnen telt meer dan 350 stofkleuren. U kunt kiezen uit lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen.
  • Duo Plisségordijnen:  Deze collectie is bijzonder geliefd. De duo Plisségordijnen zijn geluiddempend bij harde vloeren, zoals parket. Bovendien houden plisségordijnen en duo Plisségordijnen in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen.
  • Horizontale jaloezieën: Een ruime selectie aan Houten, Bamboe en PVC (Houtlook) lamellen. De collectie bestaat uit ruim 75 kleuren met een reeks aan unieke kleuren. (type Luxaflex) zijn modieuzer dan ooit te voren. Kies voor een aluminium, kunststof of houten uitvoering in een eindeloze variatie van kleuren. Maak deze raamdecoratie extra persoonlijk met een bijpassende of contrasterende ladderband.
  • Verticale jaloezieën: Deze collectie heeft zich door de tijd ontwikkeld tot modieuze raamdecoratie. De opvallend gekleurde lamellen zijn blikvangers voor elk raam.

Kies voor isolerende raamdecoratie

Isolerende raamdecoratie vormt een slimme aanvulling op uw interieur door niet alleen stijl toe te voegen, maar ook door de isolatie van uw huis te verbeteren. Deze speciale isolerende raamdecoratie, zoals thermische gordijnen, isolerende jaloezieën of dubbele plisségordijnen, biedt extra isolatie tegen koude en warmte. Het creëert een extra barrière die de temperatuur in huis reguleert, waardoor uw energierekening kan dalen. Door te kiezen voor isolerende raamdecoratie, combineert u comfort met efficiëntie, waardoor uw huis het hele jaar door aangenaam en energiezuinig blijft.

Handmatige of elektrische bediening van uw raamdecoratie

De laatste technieken

Alle raamdecoratie wordt standaard handmatig bediend, maar we bieden ook elektrische bediening aan als optie. Elektrische bediening kan ook deel uitmaken van een Somfy Home Motion systeem, zodat u met uw smartphone uw gordijnen, zonwering, rolluiken, binnen- of buitenverlichting, alarminstelling en garagedeur kunt bedienen. Ook als u niet thuis bent!

Raamdecoratie Dordrecht

Bezoek onze fraaie showroom voor raamdecoratie in Dordrecht. Van klassiek tot modern of voor de woonkamer, slaapkamer tot aan de werkkamer. Laat u verrassen door de nieuwste technieken en de laatste trends op het gebied van raamdecoratie in onze showroom in Dordrecht. Met kennis en ervaring bekleden wij ieder raam, afgestemd op uw wensen. Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht. Uw specialist in raamdecoraties in het Drechtstedengebied.

Ook op zoek naar zonwering, (isolatie)glas of raamhorren? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!

Een impressie van onze raamdecoratie

Ontdek uw favoriet