Markiezen

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Venster Center expert in markiezen

Klassieke elegantie en bescherming

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af. Markiezen vormen een zeer effectieve manier van zonwering. De zon krijgt zelfs geen kans om van de zijkant naar binnen te schijnen. In het Drechtstedengebied is Venster Center Dordrecht uw ervaren partner voor zonwering in de vorm van markiezen.

Onze markiezen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs, daarbij kunnen ze uitgevoerd worden in hout of onderhoudsvrij aluminium waardoor we altijd een manier vinden om de gewenste uitstraling van uw woning of terras te realiseren. Het zonweringsdoek (Docril) van onze markiezen is voorzien van een vuilafstotende laag en wordt gemonteerd op een onderhoudsvrij frame.

Diverse modellen voor alle typen ramen

Markiezen zijn leverbaar in verschillende modellen en kunnen daardoor voor vrijwel alle typen ramen geplaatst worden. Vaak blijft het mogelijk om ramen met markiezen te openen. Een sfeervolle manier van zonwering die ’s zomers zorgt voor een aangename temperatuur in huis én tegelijkertijd uw interieur beschermt tegen verkleuring.

SOLAR markiezen

Onze SOLAR markiezen op zonne-energie zijn de perfecte combinatie van technologie en duurzaamheid. De markiezen op zonne-energie worden met een oplaadbare batterij worden uitgevoerd. Deze zit keurig onzichtbaar weggewerkt in het kastje van het markiezen . Het kleine zwarte SOLAR paneeltje zit buiten bovenop de markies gemonteerd. De innovatieve markiezen zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen, waardoor ze volledig zelfvoorzienend zijn en geen externe stroomvoorziening nodig hebben. Binnen in uw woning zullen er dus geen kabelgoten of schakelaars gemonteerd worden. U kunt de markiezen bedienen met een mooie kleine handzender. Met SOLAR markiezen op zonne-energie geniet u niet alleen van maximale privacy en veiligheid, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst. Ontdek de moderne technologie en milieuvriendelijke voordelen van SOLAR rolluiken bij Venster Center!

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Handmatige of elektrische bediening

Ervaar het in onze showroom

Markiezen kunnen zowel geleverd worden met een hand-koord bediening als met elektrische bediening door middel van een Somfy motor met schakelaar. Daarmee kiest u voor betaalbare markiezen of – tegen geringe meerprijs – voor comfort om uw zonwering moeiteloos te bedienen. Ook een draadloze bediening met zender behoort tot de mogelijkheden.

In onze showroom tonen we u graag de diverse modellen van markiezen en de vele mogelijkheden in zowel kleur en dessin als materiaal van het frame. Ook demonstreren we graag de mogelijkheden in bediening. Van harte welkom bij Venster Center in Dordrecht! In het Drechtstedengebied uw specialist in markiezen!

Ook op zoek naar stijlvolle raamdecoratieisolerend dubbel glas of horren? U vindt het allemaal bij Venster Center in Dordrecht!

Verschillende bedieningsmogelijkheden 

Van alle gemakken voorzien!

Onze markiezen zijn zonder uitzondering maatwerk-producten. Wanneer u op meer comfort bent gesteld – gaat de voorkeur uit naar elektrische bediening. Tot slot kunnen uw markiezen deel uitmaken van een Somfy Connectivity systeem, waardoor u met uw smartphone uw markiezen, binnen- of buitenverlichting, zonwering en/of garagedeur kunt bedienen. Ook als u niet thuis bent!

Ook op zoek naar (isolatie)glas, raamhorren of raamdecoratie? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht, de specialist in zonwering en meer!