jaloezieën

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Wij zijn expert in

Jaloezieën

Jaloezieën is een ideale vorm van zonwering voor grote raampartijen en schuifpuien. U reguleert heel gemakkelijk de lichtinval in een ruimte. Door de beschikbaarheid van jaloezieën in diverse materialen heeft zij zich ontwikkeld tot een modieuze vorm van raamdecoratie. In het Drechtstedengebied adviseert Venster Center Dordrecht u graag over de toepassing voor uw woning of kantoor.

Jaloezieën is goed geschikt om kamers met veel zonlicht in de zomer toch koel te houden. Het accentueert op een mooie manier een grote raampartij. Ook bij schuifpuien – waar andere vormen van raamdecoratie niet altijd praktisch zijn – bieden jaloezieën een uitkomst. Door de beschikbaarheid in diverse kleuren zijn het echte blikvangers voor elk raam.

Keuze in kleur, materiaal en bediening

Venster Center Dordrecht biedt jaloezieën voor grote en kleine ramen (eventueel met schuine bovenzijde) in diverse kleuren. Het materiaal passen we graag aan op de gewenste stijl en uitstraling van de specifieke ruimte. Tot slot bieden we u de keuze uit handmatige of elektrische bediening.

Bij dit product geldt een garantie van 1 jaar op de materialen

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Horizontale of verticale jaloezieën?

Bij Venster Center

Twijfelt u tussen verticale jaloezieën of horizontale jaloezieën (zoals Luxaflex)? Venster Center adviseert u graag! Afhankelijk van de specifieke ruimte, de betreffende raampartij en uw interieur geven wij u een passend advies. Zo kunnen horizontale jaloezieën veel sfeer en privacy in de ruimte geven, terwijl verticale jaloezieën erg geschikt zijn voor het reguleren van lichtinval bij grote raampartijen en schuifpuien.

Voor een afgewogen keuze raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze showroom. We tonen u graag onze kwalitatief hoogwaardige jaloezieën in diverse kleuren en materialen. Ook demonstreren we graag de mogelijkheden qua bediening.  Van harte welkom bij Venster Center in Dordrecht! Uw specialist in raamdecoratie in het Drechtstedengbied.

Ook op zoek naar dubbelglasgaragedeuren of horren? U vindt het allemaal bij Venster Center in Dordrecht!

Megaview® heeft een ruime doorkijk en zo creëer je een fantastische shutter-look.

Sfeer van shutters

Door het op een speciale manier laten kantelen van de lamellen zodat deze over elkaar heen schuiven wordt er een extra grote ruimte tussen de lamellen gecreëerd, er ontstaat dan look die de sfeer geeft van shutters.