Raamhorren

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Perfect afsluitende raamhorren

Voor elk type raam of deur

Voor elk type raam of deur biedt Venster Center Dordrecht een oplossing met perfect afsluitende horren. Voor draaikiepramen, traditioneel openslaande ramen, uitzetramen, valramen of dakramen bieden wij verschillende rolhor-, inzetraam- of vaste raamhorsystemen. Ook voor getoogde of afgeschuinde ramen zijn er mogelijkheden. Onze raamhorren worden vervaardigd van duurzaam aluminium en gemoffeld in een groot aantal standaard ralkleuren. Andere ralkleuren zijn tegen een geringe meerprijs leverbaar.

Hooikoortsklachten verminderen met raamhorren

Standaard worden onze raamhorren voorzien van zeer sterk antracietgrijs/zwart horrengaas. Speciaal anti-pollengaas is een uitkomst voor mensen die last hebben van hooikoorts. Dit gaas houdt de pollen voor 100% tegen, waardoor hooikoortsklachten aanzienlijk verminderen.

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Raamhorren voor een insectenvrije omgeving

Heeft u last van ongewenste insecten die uw huis binnendringen? Onze raamhorren bieden de perfecte oplossing. Met onze raamhorren kunt u genieten van frisse lucht zonder dat muggen, vliegen en andere insecten binnenkomen. Onze horren zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu een vast raam of een draaikiepraam heeft, wij hebben de juiste raamhor voor u.

Onze oplossingen

voor horren