Uitvalschermen

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Effectieve zonwering door uitvalschermen

De meest klassieke vorm van zonwering

Overmatige blootstelling aan zonlicht kan schadelijk zijn voor uw meubels, vloeren en andere interieuronderdelen. Uitvalschermen voorkomen dat de zonnestralen direct op uw ramen en interieur vallen, waardoor verkleuring en schade worden geminimaliseerd. Zo kunt u langer genieten van uw interieur zonder zorgen over vervaging door de zon. Uitvalschermen zijn de meest klassieke vorm van zonwering. De schermen worden veelal gebruikt als slaapkamer zonwering.

✓ Uitvalschermen zijn een eenvoudige, maar zeer effectieve vorm van zonwering. Door de eenvoudigheid zijn ze vrijwel overal gemakkelijk te monteren.
✓ Door de stevige constructie zijn uitvalschermen windvast. De uitval armen zijn erg stevig en zijn bestemd tegen een harde wind. Ze zijn ideaal voor een klimaat als in Nederland.
✓ Het scherm houdt de warmte buiten én zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning.

Zoekt u zonwering waar een vrije doorloop noodzakelijk is? Kijk dan naar een knikarmscherm.

SOLAR uitvalschermen 

Onze SOLAR uitvalschermen op zonne-energie zijn de perfecte combinatie van technologie en duurzaamheid. De uitvalschermen op zonne-energie worden met een oplaadbare batterij worden uitgevoerd. Deze zit keurig onzichtbaar weggewerkt in het kastje van het uitvalschermen . Het kleine zwarte SOLAR paneeltje zit buiten op het kastje van het uitvalschermen gemonteerd. De innovatieve uitvalschermen zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen, waardoor ze volledig zelfvoorzienend zijn en geen externe stroomvoorziening nodig hebben. Binnen in uw woning zullen er dus geen kabelgoten of schakelaars gemonteerd worden. U kunt de uitvalschermen bedienen met een mooie kleine handzender. Met SOLAR uitvalschermen op zonne-energie geniet u niet alleen van maximale privacy en veiligheid, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst. Ontdek de moderne technologie en milieuvriendelijke voordelen van SOLAR rolluiken bij Venster Center!

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Uitvalschermen kopen bij Venster Center

Uitvalscherm op maat

Wij geloven in maatwerkoplossingen. Daarom zijn onze uitvalschermen verkrijgbaar in diverse soorten en maten.  Het uitgebreide kleurenpallet van doeken zorgt ervoor dat u er altijd wel een vindt die bij uw stijl en smaak past. Naast kleuren is tevens ons assortiment in patronen erg breed. Denk aan horizontale blokstrepen, verticale blokstrepen of zelfs fantasiedessins. Natuurlijk bieden wij ook effen doeken aan. Onze uitvalschermen kunnen worden aangepast aan de specifieke afmetingen en vereisten van uw ramen en terras. Met ons deskundige team van professionals zorgen we voor een nauwkeurige installatie, zodat uw uitvalscherm perfect past en optimaal presteert.

U bent van harte welkom in onze showroom om ons aanbod te bekijken. Op de contactpagina vindt u onze openingstijden. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Verschillende bedieningsmogelijkheden 

Van alle gemakken voorzien!

Onze uitvalschermen zijn zonder uitzondering maatwerk-producten. Wanneer u op meer comfort bent gesteld – gaat de voorkeur uit naar elektrische bediening. Tot slot kunnen uw uitvalschermen deel uitmaken van een Somfy Connectivity systeem, waardoor u met uw smartphone uw uitvalschermen, binnen- of buitenverlichting, zonwering en/of garagedeur kunt bedienen. Ook als u niet thuis bent!

Ook op zoek naar (isolatie)glas, raamhorren of raamdecoratie? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!