Kanteldeuren

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

Hoe werkt een kanteldeur voor de garage?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor garagedeuren, een van deze opties is de klassieke kanteldeur. Kanteldeuren bewegen zich over een rails langs het plafond en bieden op die manier een stabiele ophanging en een maximale doorrijdopening. Dit type garagedeur is handmatig te bedienen door middel van afgeschermde veren. Kanteldeuren kunnen geleverd worden met een ingebouwde loopdeur.

Onze kanteldeuren zijn ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook om de esthetiek en de waarde van uw huis te verhogen. Ontdek hoe onze kanteldeuren uw woning kunnen transformeren en uw leven gemakkelijker kunnen maken.

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Wat zijn de voordelen van een kanteldeur?

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Stel u eens voor hoe handig het zou zijn als u met uw auto of fiets naar huis komt en met slechts één simpele druk op de knop moeiteloos uw garage binnenrijdt. Een kanteldeur voor de garage biedt verschillende voordelen:

  • Het gemak met een afstandsbediening: Met één druk op de knop van de afstandsbediening gaat de kanteldeur open.
  • Veiligheid: Veiligheid staat voorop. De kanteldeuren voor een garage van Venster Center zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties om uw huis en eigendommen te beschermen.
  • Stijl: Kies uit een breed scala aan ontwerpen en afwerkingen om de perfecte kanteldeur te vinden die bij de stijl van uw huis past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kanteldeur met loopdeur en kiest u een kleur die bij uw woning past.

Onze oplossingen

voor garagedeuren