Garagedeuren

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

De belangrijke rol van garagedeuren

Venster Center is expert

Garagedeuren vervullen een essentiële rol in elk huis. Ze bieden niet alleen veilige opslag voor uw voertuigen en andere bezittingen, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van uw woning. Venster Center zorgt ervoor dat een garagedeur meer is dan alleen een functioneel element; het is een visueel statement dat de waarde van uw huis verhoogt.

Veilige en gebruiksvriendelijke garagedeuren

Garagedeuren moeten allereerst gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Dit betekent dat ze gemakkelijk, zonder inspanning, geruisloos geopend en gesloten moeten kunnen worden. Zo kunt u vlot en veilig in- en uitrijden. Duurzaamheid speelt ook een essentiële rol, aangezien garagedeuren vaak intensief worden gebruikt. Bij Venster Center Dordrecht bieden we garagedeuren op maat die u dag in, dag uit plezier bezorgen.

Voor elektrische garagedeuren zorgen obstakelbeveiligingen – beschikbaar voor zowel kanteldeuren als sectionaal garagedeuren – ervoor dat er niets of niemand klem kan komen te zitten tussen de deur en de vloer. Bovendien zijn beide soorten garagedeuren verkrijgbaar met een noodontgrendeling voor het geval van stroomuitval.

Garagedeuren op maat

Wij geloven in maatwerk. Ons team van experts staat klaar om naar uw wensen te luisteren en garagedeuren op maat te bieden die passen bij uw stijl en budget. Van advies tot installatie zorgen wij voor een naadloze ervaring en een perfecte plaatsing van uw nieuwe garagedeur.

Een breed aanbod aan garagedeuren bij Venster Center

Venster Center Dordrecht is specialist in kanteldeuren, sectionaal garagedeuren en openslaande garagedeuren (duoport). De garagedeuren zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren, passend bij uw woning of garagebox. Zo heeft u een garagedeur op maat!

Kanteldeuren bewegen zich over een rails langs het plafond en bieden op die manier een stabiele ophanging en een maximale doorrijdopening. Dit type garagedeur beschikt over vederlichte bediening door middel van afgeschermde veren. Kanteldeuren kunnen geleverd worden met een ingebouwde loopdeur.

Sectionaal garagedeuren zijn samengesteld uit een aantal dubbelwandige, geïsoleerde stalen panelen die verticaal naar boven openen. De panelen zijn – voor isolatie – gevuld met CFK vrije polyurethane hard schuim. In tegenstelling tot kanteldeuren, draaien sectionaal garagedeurendeuren niet naar buiten. Hierdoor passen ze altijd.

Duoport garagedeuren zijn geïsoleerde dubbele deuren voor uw garage. De deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaiend geleverd worden. De deur kan met een drie-puntvergrendeling, gasdrukveer voor comfortabele sluiting, stormketting, thermisch onderbroken profiel en nog diverse andere opties geleverd worden.

Novoferm garagedeuren bij Venster Center

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Dordrecht staan de meest populaire type garagedeuren opgesteld. Laat u overtuigen van de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving!

Aangezien de montage-omstandigheden per garagedeur kunnen variëren, nodigen wij u uit om vrijblijvend een afspraak te maken met onze buitendienst. We staan klaar om u thuis van advies te voorzien. Bij Venster Center zijn we gespecialiseerd in Novoferm garagedeuren in het Drechtstedengebied.

Ook op zoek naar zonwering of (isolatie)glas? U vindt het bij Venster Center Dordrecht!