Garagedeuren

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

Veilige en gebruiksvriendelijke garagedeuren

Venster Center is expert

Garagedeuren moeten in de eerste plaats gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Dat betekent onder andere het vlot (zonder kracht te hoeven zetten) en geluidloos openen en sluiten van deuren. Snel en veilig de auto naar binnen en buiten rijden. Bovendien is duurzaamheid belangrijk, want garagedeuren worden vaak intensief gebruikt. Venster Center Dordrecht levert Novoferm garagedeuren waar u elke dag plezier van heeft.

De belangrijke rol van garagedeuren

Garagedeuren vervullen een essentiële rol in elk huis. Ze bieden niet alleen veilige opslag voor uw voertuigen en andere bezittingen, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van uw woning. Venster Center zorgt ervoor dat een garagedeur meer is dan alleen een functioneel element; het is een visueel statement dat de waarde van uw huis verhoogt.

Een breed aanbod aan garagedeuren bij Venster Center

Venster Center Dordrecht is specialist in kanteldeuren, sectionaal garagedeuren en openslaande garagedeuren (duoport). Deze zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren, passend bij uw woning of garagebox.

Kanteldeuren bewegen zich over een rails langs het plafond en bieden op die manier een stabiele ophanging en een maximale doorrijdopening. Dit type garagedeur beschikt over vederlichte bediening door middel van afgeschermde veren. Kanteldeuren kunnen geleverd worden met een ingebouwde loopdeur.

Sectionaal garagedeuren zijn samengesteld uit een aantal dubbelwandige, geïsoleerde stalen panelen die verticaal naar boven openen. De panelen zijn – voor isolatie – gevuld met CFK vrije polyurethane hard schuim. In tegenstelling tot kanteldeuren, draaien sectionaal garagedeurendeuren niet naar buiten. Hierdoor passen ze altijd.

Duoport garagedeuren zijn geïsoleerde dubbele deuren voor uw garage. De deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaiend geleverd worden. De deur kan gewenst met een drie-puntvergrendeling, gasdrukveer voor comfortabele sluiting, stormketting, thermisch onderbroken profiel en nog diverse andere opties geleverd worden.

Novoferm garagedeuren bij Venster Center

Bezoek onze showroom

In de showroom van Venster Center Dordrecht staan de meest gevraagde types garagedeuren opgesteld. Laat u overtuigen van de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving! In het geval van elektrische garagedeuren voorkomt een obstakelbeveiliging – bij zowel kanteldeuren als sectionaal garagedeuren – dat iets of iemand klem kan komen te zitten tussen de vloer en de deur. Bovendien zijn beide typen garagedeuren leverbaar met een noodontgrendeling bij stroomuitval.

Omdat montage-omstandigheden vaak per garage verschillend zijn, kunt u ook geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze buitendienst. Wij adviseren u graag aan huis. Wij zijn uw Novoferm specialist voor garagedeuren in het Drechtstedengebied.

Ook op zoek naar zonwering of (isolatie)glas? U vindt het bij Venster Center Dordrecht!