Openslaande deuren

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Openslaande garagedeuren bij Venster Center

Kwaliteit en maatwerk

Duoport garagedeuren zijn geïsoleerde dubbele deuren voor uw garage. De deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaiend geleverd worden. De openslaande garagedeur van Venster Center wordt geheel op maat en naar uw wens geleverd. We hebben verschillende opties, zoals: een drie-puntvergrendeling, gasdrukveer voor comfortabele sluiting, stormketting, thermisch onderbroken profiel en nog diverse andere. Hierdoor kunt u heel eenvoudig uw ideale garagedeur samenstellen.

De voordelen van openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren bieden optimaal comfort door een brede doorgang. Ze zorgen voor een gemakkelijke toegang tot uw garage en maken het eenvoudig om grote objecten in en uit te laden. Met openslaande deuren heeft u de mogelijkheid om één of beide deuren te openen, afhankelijk van uw behoeften.

Meer over openslaande garagedeuren

1. Vergrendeling standvleugel
Heb je voldoende aan de loopdeur, maar wil je wel af en toe gebruik maken van de volledige doorgang? Dit kan door het gebruik van deze vergrendel- en ontgrendelfunctie van de standvleugel.

2. Detail 3d scharnier
Robuuste en degelijke scharnieren. Optioneel in de kleur van de deur leverbaar.

3. Onderdorpel
De deur wordt met een waterwerende aluminium onderdorpel geleverd. Het bodemprofiel sluit aan op de aluminium onderdorpel ten behoeve van een strakke en vrijwel tochtvrije afwerking.

4. Aluminium krukgarnituur
Standaard aluminium krukgarnituur zit standaard op de garagedeur. De perfecte finishing touch voor uw Duoport.

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Maatwerk voor uw openslaande garagedeuren

Elke woning is uniek en dat begrijpen we bij Venster Center als geen ander. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor openslaande garagedeuren. Of u nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een modern design, wij kunnen aan uw specifieke wensen voldoen. Onze openslaande garagedeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. We bieden ook een garantie op onze producten, zodat u zich kunt verzekeren van een goede investering.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze openslaande garagedeuren.

Onze oplossingen

voor garagedeuren