Horren

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Horren

Voor een prettig woonklimaat

Het regelmatig ventileren van slaapkamers en woonruimten is belangrijk voor een prettig woonklimaat. Vooral in de zomermaanden is het wenselijk ramen en deuren open te zetten. Onbekommerd ventileren is er echter niet meer bij wanneer muggen en andere insecten actief worden. Raamhorren en (plissé) hordeuren bieden uitkomst. In het waterrijke Drechtstedengebied is Venster Center Dordrecht één van de grootste aanbieders van raamhorren en hordeuren.

Voor draaikiepramen, traditioneel openslaande ramen, uitzetramen, valramen of dakramen bieden wij verschillende rolhor-, inzetraam- of vaste raamhorsystemen. Bij Venster Center Dordrecht geven wij u graag advies om de juiste raamhorren in te meten.

De plissé hordeur is favoriet voor alle deurtypes. Deze wordt standaard in enkelvoudige deuruitvoering geleverd. In onze showroom geven wij u graag advies om een passende plissé hordeur naar u wensen in te meten.

Verbeter uw wooncomfort

Wilt u uw huis beschermen tegen insecten, meer privacy creëren of de lichtregeling verbeteren? Verbeter uw wooncomfort en stijl met de hoogwaardige horren en raamdecoratie van Venster Center Dordrecht. Wij zijn uw partner voor al uw raam- en deurbehoeften in de regio Drechtsteden. Ontdek de mogelijkheden en maak uw huis comfortabeler en aantrekkelijker dan ooit tevoren. De specialisten van Venster Center Dordrecht adviseren u graag over horren, lamellen en plissé hordeuren en meten & monteren zonder risico’s. Een hor op maat betekent dat deze feilloos past in uw raam, deur of dakraam. Ongeacht de afmeting of de vorm.

Een impressie van onze horren

Ontdek uw favoriet