Bediening smartphone of tablet

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Zonwering en rolluiken bedienen met uw telefoon of tablet

Slimme producten

Wist u dat uw zonwering en rolluiken van Venster Center te bedienen zijn met uw smartphone, tablet of pc? Dit geldt ook voor uw verlichting en beveiliging. Alles binnen handbereik. Met ons geavanceerde systeem kunt u uw zonwering eenvoudig bedienen via uw telefoon of tablet, waar u ook bent. Of u nu de zon wilt tegenhouden voordat u thuiskomt of uw rolluiken wilt sluiten voor extra beveiliging terwijl u op vakantie bent, met onze slimme bedieningsmogelijkheden is het allemaal mogelijk. Met een gebruiksvriendelijke app kunt u uw zonwering en rolluiken met één druk op de knop beheren, de lichtinval regelen en energie besparen. Bovendien biedt ons systeem ook handige opties voor geautomatiseerde planning, zodat uw zonwering zich aanpast aan uw levensstijl. Upgrade uw woongemak en beveiliging met de moderne zonweringbedieningsopties van Venster Center. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u uw zonwering kunt laten werken op de manier die het beste bij uw behoeften past.

Zonnescherm en rolluik met Somfy app bedienen

Het slim bedienen van uw zonwering en rolluiken gaat snel en gemakkelijk met de gebruiksvriendelijk app: SOMFY. Deze app is voor elk apparaat te installeren. Met het SOMFY Smart Home concept creëert u een veilige, comfortabele situatie en bent u zelf in controle.

De volgende producten en aansluitingen zijn draadloos met de SOMFY Connectivity app te beheren:
– Zonwering;
– Rolluiken;
– Verlichting;
– Camera’s;
– Rookmelders;
– Deur-contacten;
– Bewegingssensoren;

Alle SOMFY Smart Home producten worden draadloos aangemeld op Connectivity (die wordt aangesloten op uw router/internet). Connectivity schaft u eenmalig bij ons aan zonder onderhouds- of abonnementskosten. Wij helpen u bij de installatie, zodat u hier geen problemen mee kan ondervinden. Venster Center en Connectivity service staan u met raad en daad bij.

Kom langs in onze showroom om te kijken hoe het werkt!

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak