Rolgordijnen

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Wij zijn expert in

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een geliefde vorm van raamdecoratie. En niet voor niets! Door de vele mogelijkheden brengt u de gewenste sfeer in huis en reguleert u de lichtinval en uw privacy. In het Drechtstedengebied is Venster Center Dordrecht uw ervaren partner voor stijlvolle rolgordijnen voor uw woning of kantoor.

Naast de primaire functies van het reguleren van lichtinval en het creëren van huiselijkheid hebben ze in de wintermaanden een extra functie. U kunt energie besparen door het sluiten waardoor een extra laag lucht ontstaat tussen het rolgordijn en het glas. Deze extra laag lucht zorgt voor een uitstekende isolatie. Tot slot bieden we u de keuze handmatige of elektrische bediening.

Ruime keuze in kleur en uitstraling

Venster Center Dordrecht biedt een ruime keuze aan rolgordijnen en andere vormen van raamdecoratie. Onze collectie telt meer dan 350 stofkleuren en biedt mogelijkheden voor ieder interieur. Van klassiek tot modern, retro of stoer. We bieden gordijnen op maat en zowel licht-doorlatende als verduisterende gordijnen.

Bij dit product geldt een garantie van 1 jaar op de materialen

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Duo rolgordijnen en duplirolgordijnen

Bij Venster Center

Uit onze collectie zijn zowel de duo rolgordijnen als de duplirolgordijnen erg populair. Zo combineren duo rolgordijnen sfeer en stijl in één product door twee lagen stof – met horizontale transparante en niet-transparante banen – ten opzichte van elkaar te bewegen. De duplirolgordijnen zijn geluiddempend bij harde vloeren, zoals parket. Venster Center geeft graag advies om functioneel en sfeervol te combineren voor een optimale keuze.

Voor een afgewogen keuze raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze showroom. We tonen u graag de verschillende mogelijkheden van rolgordijnen in kleur (uni of dessin) en materiaal. Ook praten we u graag bij wat betreft de nieuwste trends op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Van harte welkom bij Venster Center in Dordrecht!

Ook op zoek naar zonweringisolatieglas of horren? U vindt het allemaal bij Venster Center in Dordrecht!