Zonwering terrasoverkapping & serre

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Wij zijn expert in

Zonwering voor terrasoverkappingen en serres

Op een stralende zomerdag is er niets fijner dan te kunnen ontspannen onder de overkapping van uw uitbouw. Of het nu gaat om het koesteren van de warme middagzon zonder de brandende stralen, of om ‘s avonds te genieten van de rust in uw tuin onder de uitbouw. Met onze zonwering terrasoverkapping wordt dit allemaal mogelijk gemaakt. Eenvoudig te installeren tussen de balken van de overkapping, biedt onze zonwering terrasoverkapping een perfecte combinatie van comfort en stijlvol design. Het is een plek waar luxe en functionaliteit samenkomen, en waar u ook op een aangename herfstdag volop van kunt genieten.

Ruime keuze in kleur en uitstraling

Leverbaar in 5 standaard RAL-kleuren, is uiteraard ook een afwijkende kleur altijd mogelijk, zodat deze perfect aansluit op de zonwerende raamdecoratie. Elke stof is voorzien van een speciale metallic coating op de achterzijde, wat zorgt voor warmtereductie. Bovendien is de stof niet brandbaar.

De zonwerende terrasoverkapping is te bestellen in diverse afmetingen. Ontdek de verschillende afmetingen en kleuren via de folder hiernaast.

Beschikbare stofkleuren

Beschikbare RAL-kleuren

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

S-Line terrasoverkapping/ serre zonwering

Bij Venster Center

Uitbouw met overkapping, tuinkamer aan huis, vrijstaande terrasoverkapping en een veranda met glazen dak zijn verschillende benamingen voor de terrasoverkapping die wij bij Venster Center aanbieden. Wij bieden S-Line raamdecoratie voor zonwering aan de binnenkant van uw serre. De S-Line terrasoverkapping is een zonwerende raamdecoratie, speciaal ontwikkeld voor een serre met een dicht dak. De gordijnen onder de overkapping zijn aan twee kanten te bedienen en hebben een maximale breedte van 1000 mm.

Onze zonwering biedt bescherming tegen fel zonlicht en zorgt voor extra privacy. Geniet het hele jaar door van comfortabele en stijlvolle raamdecoratie in uw serre.

Glasbreuk en/of thermische-glasbreuk is niet voor onze verantwoording en is niet voor onze aansprakelijkheid.
U dient zelf de voorschriften te handhaven m.b.t. het plaatsen van raamdecoratie bij u beglazing.