Sectionaaldeuren

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Sectionaaldeur voor de garage

Venster Center is uw specialist

Een sectionaaldeur is samengesteld uit individuele panelen die zich via een geleiderail (verticaal) van onderen naar boven bewegen en zich bovenaan in het plafondruimte bevinden. Sectionaalpoorten kunnen zowel handmatig als met elektrische aandrijving worden geleverd. De panelen zijn gevuld met CFK vrije polyurethane hard schuim, dit zorgt voor goede isolatie. In tegenstelling tot kanteldeuren, draaien sectionaal garagedeurendeuren niet naar buiten. Hierdoor passen ze altijd.

Voordelen van sectionaal garagedeuren

  • Veiligheid: Sectionaal garagedeuren zijn zeer veilig. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben een ingebouwd veiligheidsmechanisme dat voorkomt dat de deur opent als er een obstakel onder staat.
  • Efficiëntie: Sectionaal garagedeuren zijn zeer efficiënt. Ze zijn ontworpen om zo weinig mogelijk ruimte in te nemen wanneer ze open zijn. Dit maakt ze ideaal voor garages met beperkte ruimte.
  • Gemakkelijk te gebruiken: Sectionaal garagedeuren zijn gemakkelijk te gebruiken. Ze kunnen met een afstandsbediening of een handmatige hendel worden bediend.
  • Automatische bediening: Automatische bediening van sectionaal garagedeuren met de unieke NOVOPORT motor en afstandsbediening. Deze motoren worden aan de deur gemonteerd voor een veilige afdichting.

Meer over sectionaaldeuren

1. Dubbelwandige isolatie
Onze stalen secties worden volgens het dubbelwandige sandwichprincipe gemaakt en met elastische FCKW-vrije, milieuvriendelijke PUR-hardschuimkern gevuld. Dat zorgt voor hoge oppervlaktestabiliteit, stille deurloop en een goede geluids- en warmte-isolatie.

2. Vorstvrije bodemafdichting
Het rubberprofiel aan de onderkant van de deur garandeert optimale bescherming tegen water en vuil, dicht kleine oneffenheden en verkleint de kans op beschadigingen.

3. Rubberafdichting kozijn
Brede rubberafdichtingen aan zijkozijnen en tussen de verschillende secties zorgen voor hogere warmtedemping.

4. Gegalvanisserde kozijnvoet
Onze sectionaaldeuren hebben een tegen weersinvloeden bestendige kozijnvoet van gegalvaniseerd staal. Zo kan vocht geen vat krijgen op dit essentiële onderdeel van de deur en ook na verloop van tijd geen roest aan het kozijn afzetten.

NovoPort Speed – De nieuwe aandrijving voor Novoferm sectionaaldeuren

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Een garage met meer ruimte

Een sectionaaldeur levert gemak, isolatie, uitstekende veiligheid en maximaliseert de ruimtebesparing. De deur is samengesteld uit afzonderlijke secties die met scharnieren aan elkaar zijn bevestigd. Dit betekent dat de deur gemakkelijk kan worden geopend zonder dat er extra ruimte vóór de garage nodig is. Hierdoor kunt u optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte.

Sectionaal garagedeuren van Venster Center

Venster Center biedt een breed scala aan sectionaal garagedeuren in verschillende stijlen, kleuren en materialen. We hebben sectionaal garagedeuren voor elk budget en elke behoefte. Onze sectionaal garagedeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. We bieden ook een garantie op onze producten, zodat u zich kunt verzekeren van een goede investering.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze sectionaal garagedeuren.

Batterij vervangen afstandsbediening

Onze oplossingen

voor garagedeuren